Wpis z mikrobloga

@antidiuretic Nie chce mi się wierzyć, że to nie zarzutka.

Jak Twoi chłopcy, partnerzy zapatrują się na niegolenie? Jak im nie przeszkadza, to nie ma problemu.

Szkoda, że jesteś gejem.
  • Odpowiedz
@antidiuretic No ogólnie relacja z kobietą to coś niezwykłego. Nie wiem czy u gejów też tak jest , trochę wątpię. Nie ma chyba tych całych podchodów,które są całkiem słodkie.

Jak się poznałes z partnerami?
  • Odpowiedz
@DywanTv: chodziło mi o 'zwykły' seks, mam takie dziwne fetysze :P

Akurat gejowskie portale są dość dobrze obostrzone, np. trzeba wrzucić swoje zdjęcie z datą i nazwą portalu napisaną na kartce i dopiero wtedy można dalej rozkręcać profil. A zanim się z kimś umówiłem to wymienialiśmy się fejsbukiem.
Często jednak spotykały mnie nieprzyjemności ze strony facetów hetero, mój współlokator mnie nawet pobił, ale wyjechał do Hiszpanii na Erazmusa i tak go
  • Odpowiedz
@DywanTv: tak powiedziałem, ogólnie ja przypakowałem trochę przez ten rok ale widzę, że on nie, dzisiaj by mnie już nie pobił skoro nie potrafił nawet gaci sobie wyciągnąć z drzwi. Wrzuciłem link do jego fejsa, może ktoś się zainteresuje :P Bo ogólnie to trochę dziwnie widzieć w takiej sytuacji typa który jeszcze niedawno był taki pewny siebie
  • Odpowiedz