Wpis z mikrobloga

@DywanTv: po pierwsze nie krzywdy, bo sam sobie na to zapracował - nie płacił to został wyrzucony. A po drugie to jest ktoś kto mnie pobił fizycznie, ale też gnębił psychicznie. Więc dla mnie beka
@DywanTv: krzywda jest wtedy, gdy ktoś zrobi Ci coś na co nie zasłużyłeś. On zasłużył na to co dostał więc to nie krzywda a sprawiedliwość. Poza tym - nie śmiałbyś się gdybyś zobaczył w takiej sytuacji kogoś kto Tobie dokuczał?
@DywanTv: ja też nie chowam urazy, nie nienawidzę go czy coś, zapomniałem dawno już o tym po prostu trafiłem na ten filmik i postanowiłem go trochę rozpropagować, śmiesznie było zobaczyć kogoś kto tak kozaczył w tak ośmieszającej sytuacji. Zasłaniał dupę jak jakaś panienka xD
@DywanTv: to mamy różne poczucie humor widać :P Ale ze stronki z której to wziąłem to ma tysiące odsłon i ludzie też mają bekę więc chyba nie tylko mnie to śmieszy. Ciekawe, czy on wie o tym filmiku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@DywanTv: szukałem pokoju, on był już w tym mieszkaniu wcześniej bo były dwa pokoje, nie znałem go. A dowiedział się pewnie jak rozmawiałem przez telefon albo jak widział, że do mnie przychodzi ten sam koleś od pewnego czasu na noc
@DywanTv: no debil, dlatego to, że teraz mogę go zobaczyć nago w takiej sytuacji jest niezwykle satysfakcjonujące, aż mnie korci, żeby mu albo jego kumplom to podesłać.
Nie uraża, często sami używamy tego słowa dla beki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DywanTv: ten hiszpan czy kto to tam jest nagrywał telefonem z ekranu video domofonu, a na filmiku ktoś zestawił po prostu dwa obrazy z kamery, jedno na korytarzu drugie w mieszkaniu dlatego tak słaba jakoś zresztą i tak dobrze jak na video domofon.