Aktywne Wpisy
zbaszynek +459
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek majonezowa królowa. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis
mickpl +698
Część januszy nie lubi Ukraińców bo widzą w nich samych siebie sprzed 30 lat. Też jeździli wtedy do Niemca, zapieprzali przy zbiorze czereśni, postawili za to chaty, sprowadzili używane mercedesy, które tam były już na szrot, ale w polskiej powiatówce Prestiż.
Widzi taki janusz Ukraińca to ma flashbacki z samego siebie i koniecznie musi pokazać wyższość. A najgorzej jak taki jeszcze w zakładzie awansuje na równe stanowisko albo se kupi małe mieszkanie.
Widzi taki janusz Ukraińca to ma flashbacki z samego siebie i koniecznie musi pokazać wyższość. A najgorzej jak taki jeszcze w zakładzie awansuje na równe stanowisko albo se kupi małe mieszkanie.
Tvn od rana w formie. 90% zamachów to zamachy samobójcze i chyba zapomnieli, że wszsytko jest dozwolone w imie jihadu.
#zamach #niemcy #monachium #neuropa #lewackalogika
A co do "Allah Akbar" w McDonaldzie - na razie jest zeznanie tylko jednego świadka. Przypominam, że tacy pojedynczy świadkowie mówili wcześniej, że napastnik jest biały. Co z tego wyszło, wiemy wszyscy.
to jest co innego, a w ogóle człowieku co ty #!$%@?, to Irańczyk, więc o ile w ogóle był muzułmaninem to szyitą, po co szyici mieliby teraz prowadzić jakiś dżihad przeciwko Europie?
poza tym
A jeśli Szewko to "ctrl+c + ctrl+v i masa #!$%@?", to w takim wypadku można tak dyskredytować każdego naukowca na tym świecie.
@garreciq: no i nie wytłumaczył, gdzie jest ta różnica, niech da cytat z
co wyszło jak wyszło? w wielu innych przypadkach wyszło co innego i ktoś kto rzekomo miał być zamachowcem okazywał się świrem
@igorf: to że szyici nie prowadzą żadnego dżihadu, dżihadyści o których się
Qur'an, Sura 4 (An-Nisa), ayat 29 [12]
@igorf: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_on_suicide
@igorf: CO? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
w 2014 było w EU 219 zamachów z czego 2 były islamistyczne
w 2015 było w EU 211 zamachów z
nie, właśnie je przeczytałem w raportach z europolu za 2014 i 2015 @igorf:
@teren: ja pisałem o tym z pociągu, nie moja wina że nie umiesz czytać, do tego że wysadzenie się według twojego źródła kieruje cie do piekła też się nie odniosłeś, o szewko też już zapomniałeś bo wyszlo ze nie masz racji.
taaa, policja zarządzana przez UE, która wymusza na wszystkich czlonkach przyjmowanie muslimów to bardzo rzetelne źródło, z
@igorf: chciałeś cytatu z Koranu to masz cytat z Koranu, a co mnie obchodzi jakiś Szewko
@igorf: wiki lepsza niż dane europolu, no nie sądzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) tu masz źródlo, trzeba było grzecznie zapytać, to byś je dostał wcześniej
https://www.europol.europa.eu/content/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2015