Wpis z mikrobloga

@dobrywieczor: bo każdy jihadysta jest taki sam i oni dokładnie wiedzą co kto zrobi, #!$%@? lewaków jak zawsze. wczoraj raban podnosili, że biały rodowity niemiec, a dzisiaj cisza bo sie okazało, że jednak nie tak pięknie jak sobie wymarzyli
@Primusek: taa, jest zeznanie babki z mcd, która stała za nim jak zaczął strzelać, i powiedziała w prost, że krzyczał "allah akbar", myślę że jego bracia wybacza mu takie faux pas jeśli zabijał niewiernych, co według koranu jest rzeczą najważniejszą. Może mu się skończyła amunicja a nie chciał żeby go wzięli żywcem a może rezczywiście był czubkiem. czym się różni wysadzenie sie w powietrze, od rozstrzelania ludzi i strzelenia sobie w
@igorf: Polecam Twitter dr Szewki, który jasno tłumaczy różne zawiłości bliskowschodnie. Między innymi tłumaczy czym się dla muzułmanów różni samobójstwo przez strzał w głowę od samobójstwa przez wysadzenie się w tłumie.

A co do "Allah Akbar" w McDonaldzie - na razie jest zeznanie tylko jednego świadka. Przypominam, że tacy pojedynczy świadkowie mówili wcześniej, że napastnik jest biały. Co z tego wyszło, wiemy wszyscy.
@garreciq: no na nagraniach też wydaje się że jest biały, poza tym po czym odróżnić ciapatego od białego opalonego? Sory ale szewko to w większości ctrl+c + ctrl+v i masa #!$%@? więc to co on pisze nie zawsze jest prawdą. do reszty już się odniosłem wyżej. poza tym nic nie ma na ten temat u niego na twitterze, nie bedę się przeokopywał przez ten spam
@igorf:

Tvn od rana w formie. 90% zamachów to zamachy samobójcze i chyba zapomnieli, że wszsytko jest dozwolone w imie jihadu

to jest co innego, a w ogóle człowieku co ty #!$%@?, to Irańczyk, więc o ile w ogóle był muzułmaninem to szyitą, po co szyici mieliby teraz prowadzić jakiś dżihad przeciwko Europie?

poza tym

Policja skłania się ku tezie, że wczorajsza strzelanina w Monachium była dziełem szaleńca - poinformowano na
@teren: co jest co innego? ten z nicei jakoś mógł się bardzo szybko zradykalizować, ten z pociągu też był szaleńcem na początki a potem wyszło jak wyszło. chrześcijanie też mordują więc co to w ogóle za argument o szyitach?

tłumaczy czym się dla muzułmanów różni samobójstwo przez strzał w głowę od samobójstwa przez wysadzenie się w tłumie

@garreciq: no i nie wytłumaczył, gdzie jest ta różnica, niech da cytat z
co jest co innego? ten z nicei jakoś mógł się bardzo szybko zradykalizować, ten z pociągu też był szaleńcem na początki a potem wyszło jak wyszło.

co wyszło jak wyszło? w wielu innych przypadkach wyszło co innego i ktoś kto rzekomo miał być zamachowcem okazywał się świrem

chrześcijanie też mordują więc co to w ogóle za argument o szyitach?

@igorf: to że szyici nie prowadzą żadnego dżihadu, dżihadyści o których się
@teren: wyszło że miał przy sobie flage ISIS, krzyczał allah akbar, i nagrał filmik mówiąc w nim że robi to w imie allaha. dla mnie każdy zamachowiec jest świrem, z resztą podaj ostatni zamach terrorystyczny nie przeprowadzony przez muslima tylko "świra", co breivik 5 lat temu? a chrześcijanie nie zabijają, taka sama generalizacja która mija się z prawdą o 100%. jeszcze skąd wiesz że był szyitą a nie wyznawcą innego odłamu?
wyszło że miał przy sobie flage ISIS, krzyczał allah akbar, i nagrał filmik mówiąc w nim że robi to w imie allaha.

@igorf: CO? ( ͡ ͜ʖ ͡)

z resztą podaj ostatni zamach terrorystyczny nie przeprowadzony przez muslima tylko "świra", co breivik 5 lat temu?

w 2014 było w EU 219 zamachów z czego 2 były islamistyczne

w 2015 było w EU 211 zamachów z
@teren: nie "co" tylko poczytaj o 17 letnim zamachowcy z pociągu, co latał z siekierą. właśnie wymyśliłeś te dane? nie był z iranu, jego rodzice byli z iranu on całe życie mieszkał w niemczech, czyli żaden irańczyk nie może być wyznawcą innego odłamu z założenia? top kek
ten z pociągu też był szaleńcem na początki a potem wyszło jak wyszło

@teren: ja pisałem o tym z pociągu, nie moja wina że nie umiesz czytać, do tego że wysadzenie się według twojego źródła kieruje cie do piekła też się nie odniosłeś, o szewko też już zapomniałeś bo wyszlo ze nie masz racji.
taaa, policja zarządzana przez UE, która wymusza na wszystkich czlonkach przyjmowanie muslimów to bardzo rzetelne źródło, z
ja pisałem o tym z pociągu, nie moja wina że nie umiesz czytać, do tego że wysadzenie się według twojego źródła kieruje cie do piekła też się nie odniosłeś, o szewko też już zapomniałeś bo wyszlo ze nie masz racji.

@igorf: chciałeś cytatu z Koranu to masz cytat z Koranu, a co mnie obchodzi jakiś Szewko