Wpis z mikrobloga

#mikrokoksydeals #mikrokoksy #dieta

Zaraz zostanę zjechany przez część użytkowników, ale muszę się pożalić. Sorry za tagi, ale chyba najodpowiedniejsze :P. Nie przepadam za kawą, dlatego kupowałem sobie często niebieskie monstery (bez cukru, super smak imho). Nie dość, że ta #!$%@? #cocacola nie dawała rady logistycznie z tymi niebieskimi monsterami (jak się gdziekolwiek pojawiły to znikały w dwa dni max) to jeszcze teraz kompletnie ten produkt wycofali (co dziwne, bo wiem, ze serio miał powodzenie), a w zamian dali dwie ohydne oranżady bezcukrowe. Jeśli ktoś to z coca coli czyta to niech #!$%@? się w ten pusty łeb. Dziękuję.
  • 21
  • Odpowiedz
@ryzu: widziałem to kiedyś, raz, gdzieś na stacji i #!$%@?, więcej nie widziałem. W ogóle jeszcze rok temu było tych monsterów od #!$%@?, a teraz tylko zwykły, ohydny żółty i ten o smaku coli.. Meh :/
  • Odpowiedz
@ryzu: w piotrze i pawle nigdy nie widziałem,a do almy i carrefoura mam daleko.. ale w sumie to się przejadę, bo może warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@prnppp: u mnie nie ma, sprawdzałem
  • Odpowiedz
@intruzzz: #!$%@? to u mnie chyba dostaw nie mają, bo ani nie widziałem tego w piotrze i pawle, ani w auchan, ani w inter ani #!$%@? w tesco. No wała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vomalio: Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Wawie mam w każdym sklepie pokroju tesco/kerfura w okolicy, a nawet w osiedlowych. Chyba puszka im się podoba. Nie mniej... tak żałuję tych niebieskich... Były przepyszne :(
  • Odpowiedz
@vomalio: ja #!$%@?ę, ale chyba ich rozumiem typowy polak niestety od aspartamu od razu dostaje autyzmu i raka więc rzucili trochę na próbę bo Janusze wola sobie #!$%@?ć hormony syropem glukozowo-fruktozowym.
  • Odpowiedz
@Rak-Pustelnik: ziom, ja #!$%@? przejechałem prawie że wszystkie sklepy ( tj. po jednym danej " marki " ), zawsze gdzieś wchodziłem jak przejeżdżałem w okolicy. No #!$%@? nigdzie, nigdzie #!$%@?. #!$%@? takie coś, w sklepach internetowych też w zasadzie nie ma.. #!$%@? to xD wracam do redbulla mimo że #!$%@? jest
  • Odpowiedz