Wpis z mikrobloga

ja #!$%@? tego nie rozumiem, ja np. trzaskam wolne ciężary, wiedza z internetu, #!$%@? na maksa dieta a i tak wyglądam jak pokraka głównie przez ograniczenia genetyczne. na siłce mało kto robi OHP czy barbell row. jak już to tylko przysiady i martwy. ja #!$%@? same wolne ciężary ofc z progresją siłową. a #!$%@? i tak jak idę po siłce i patrzę na tych koksów wszystkich to oni trzepią jakieś brosplity i #!$%@?ą na maszynach a i tak zajebiście wyglądają. nie mowiąc już o tym jak w szatni mówią często "eee yy no tego ostatnio dietka kuleje bo na kebsa wpadłem bo wiesz hehe kacyk był po melo"

#!$%@?ć życie

#mikrokoksy #silownia #pdk
  • 23
@DestroDevil: Bo te całe wolne ciężary i 5x5 lub inne fbw to spiseg grubych trójboistów, żeby nikt już nie wyglądał lepiej od nich. Jeszcze 10-15 lat temu nikt nie mówił o fbw, każdy #!$%@?ł klata+bic plecy+tric nogi+barki i każdy zajebiście wyglądał.

@DestroDevil: zdecyduj się: chcesz być dużym - wpierdzielasz dużo jedzenia, w tym kebaby, trening to tylko dodatek;
chcesz być sprawnym (móc się podrapać po karku), z estetycznym, proporcjonalnym umięśnieniem i jeszcze do tego zdrowym - bawisz się cierpliwie z wolnymi ciężarami/masą własnego ciała
@mihow: kogo oszukujesz? chyba tylko siebie

Nie da sie byc w deficycie kalorycznym i nie chudnąć. Ciekawe że wśród setek tysięcy ludzi uwięzionych w obozach koncentracyjnych nie bylo nikogo z chorą tarczycą ,jakoś wszyscy byli chudzi.

W 1946 roku rząd usa badał skutki długotrwałego deficytu kalorycznego u ludzi. Mieli kontrolowaną podaż energii na poziomie 1500 kcal dziennie i jakoś każdy z nich pod koniec 6 miesięcznego badania miał <10 % BF.
@kb134099: Gwarantuje chudnięcie. Oczywiście aby spalany był tłuszcz a nie masa mięśniowa to musi być odpowiednia podaż białka i stymulacja organizmu do podtrzymania mięśni przez trening siłowy.
@mirek216: pajacem to jesteś Ty - gówno wiesz na temat deficytu

możesz mieć deficyt bardzo niski, a jak masz choroby metaboliczne to i tak nie schudniesz - dokształć się najpierw, i przestań być mistrzem diet z ryżem w internecie

przykład z obozem żenujący - bo nijak ma się do tamtych czasów i sposobu aktualnego odżywiania - to kompletnie inny tryb życia inny komfort
@rudy_bigos: Szkoda strzępic ryja bo jesteś #!$%@? kretynem i chamem bez argumentów.

Odpowiedz mi idioto na to pytanie :

Gdyby Hitler zamknął żyda z chorobą metaboliczną w obozie to on i tak byłby gruby , tak twierdzisz?

Dobrze #!$%@? wiesz jaka jest poprawna odpowiedz ale jej nie napiszesz bo wstyd ci sie przyznac do wlasnej glupoty i bycia #!$%@?.

I nie , zazwyczaj nie wyklinam nikogo na internetach ale takie blazny