Wpis z mikrobloga

Wszystkim tym, którzy mają zwałę z wyglądu @Gruszka1992: i z jego poniżania, życzę żeby umieszczono ich zdjęcia w centrum handlowym i spisano komentarze przechodzących obok różowych pasków. Więcej was by się wyhuśtało niż kiedykolwiek górali w czasie halnego.

Najniższa, najbardziej podła i żałosna metoda dokopania przeciwnikowi "ideologicznemu" jaką jestem w stanie wymyślić. Durne piętnastoletnie dzieci z kompleksami albo co gorsza starsze stulejarskie pierdoły, które czują się pewnie bo w naszej kulturze nie mówi się w twarz tego co złego się o ludziach myśli i stąd myślą, że są chociażby "normalni" czy "przeciętni", podczas gdy nie wiedzą nawet jak bardzo się mylą.

A ponadto uważam, że Gruszka - ok, ma nadwagę ale z samej twarzy jest naprawdę ok. Ponadto jest inteligentnym i wrażliwym chłopakiem, który po prostu się nadział na widelec ludzkiego ścierwa, które nie ma argumentów poza najpodlejszymi.

Dziękuję za uwagę.

#oswiadczenie #gruszkacontent #stulejacontent
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czylp: Hej ale ja się nie przejmuje tym, że ktoś potrafi tylko używać argumentów tylko odnośnie mojego wyglądu :P Mało osób mnie zna z wykopu dlatego się tym nie przejmuje ale jak im sprawia to radość to niech sobie to robią :P A najbardziej mnie śmieszy, że twierdzą iż mam kompleksy po czym sami ze mnie się nabijają XD to jest szczyt dopiero.

Dziękuję i pozdrawiam.
  • Odpowiedz