Wpis z mikrobloga

@bylu: Nie, co nie wydaje mi się zbyt dziwnym biorąc pod uwagę że nic takiego nie napisałeś.
Spytam raz jeszcze - dlaczego nie obejrzałeś paru popularnych filmów mimo że są dla Ciebie tak istotne?
  • Odpowiedz
@Elaviart: dobra myślałem, że Ty o zebroplusach.

To jest mirko, jakby tu występowały same istotne informacje to by ta strona świeciła pustkami. Niektórzy tu sypią sobie sól do d--y, inni piszą, żeby nie używać mrożącej pianki do golenia jajek a ja rzucam w eter informacje, że tego nie oglądałem. Dla mnie to nie jest to ważne więc Ciebie tym bardziej nie powinno interesować to czy jakiś random w internecie oglądał
  • Odpowiedz
@bylu: Nie zrozumiałeś - skoro ktoś już postanawia publicznie podzielić się jakąś myślą/pomysłem/twórczością to musi uważać ją za istotną na tyle by się nią publicznie podzielić. Każdy człowiek nie oglądał pierdyliarda filmów - ile widzisz wpisów na ten temat?
Stąd moje zdziwienie - uznałeś Gwiezdne Wojny i Dragon Balla za na tyle istotne by uznać ich nieoglądanie za godne podzielenie się ze światem, a mimo to ich nie obejrzałeś. Czysty
  • Odpowiedz
@bylu myślę, że nie warto się chwalić rzeczami których się nie zrobiło;) pewnie nigdy nie jadłes serdecznego palca delfina a może to być twoje ulubione jedzenie :)
  • Odpowiedz