Aktywne Wpisy
PakaBaka +2639
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa powie ci kim jest twój ojciec.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
andryu1992 +246
Jednej osobie spośród plusujących wyśle 1000 zł, jeśli pod koniec kadencji KO (czy by trwała 4 czy 8 lat) będą spełnione chociaż dwa z poniższych warunków:
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
No to wracamy w takim razie, pakuje się przez centrum i przejeżdżam koło skupisk poczwar zwanych STUDĘTAMI (wracali z miasteczka AGH chyba). Znowu koczowali na otwartych przestrzeniach, grillowali srali i rzygali pewnie - nic nowego. Stoję na światłach i się nagle wylewa na pasy cała kawalkada tych przegrywów. Po prostu cyrk i przegląd mody #!$%@? xD jakieś smieszne rurki, stroje śmieszne brylantyna na włosach skórzane kurtki (w nocy było chyba z 20 stopni xD) glany kuce i wszystko na raz. Mniejsza z tym, miałem dobry chómor więc pośmieszkowałem z kuzynką nawet się uśmiechneła jak jednego przyrównałem do skisłego ogura xD Wszystko było spoko do póki się czerwone nie zapaliło a ci dalej chodzą i jeszcze jakby wolniej - mają te "xD" na buźkach wymalowane coś tam śmieszkują butelki z żubrami w łapach i odwalają. To trochę się wkórwiłęm na to i se titnąłem klaksonem na nich - to dwóch pajaców podlazło i stukają w maskę tak otwartą dłonią mocno.
Coś we mnei się zagotowało, poczułęm uderzenie fali gorąca, otwieram szybę i JAK NIE RYKNĘ "te #!$%@? bo jak ja cie zaraz puknę to ci te rajbany z kaprawego ryja zlecą" a ci tam tylko
Na co ja tylko
Na co się trochę skonfundowali jeden słyszałem jak mówi do drugiego
Na to ten drugi
I w tym momencie zaczął wylewać piwo mi na maskę. NO #!$%@? NIE WYTRZYMAŁEM, wyskoczyłęm z auta - złapałęm co miałęm pod ręką - mój ulubiony klucz do kół który zawszę na takie okazje mam w schowku w drzwiach po lewej stronie. Zacząłem szarżować w ich kierunku kuzynka widząć co się dzieje wypadła z auta bez kuli (była w bagażniku) kuśtyka i drze tylko ryja
Trochę mnie to uspokoiło kolesie się o pół kroku cofneli kazałem im #!$%@?ć ale oni już nie byli mną zainteresowani. Upatrzyli se moją kuzynkę - jeden do drugiego
I rzucił ją butelką tak że o milimetry ją minęła. Ja to widząc #!$%@?łęm w ich kierunku (a #!$%@?ć potrafię, kłania się liga okręgowa piłki ręcznej) jednego podciąłem tym kluczem że wylądował na plerach - auta nas mijały normalniE jak scena w filmie akcji jakimś xD drugi chciał mi #!$%@?ć ale dostał w łapę kluczem to mu się odechciało i tak się przewrócił że aż żubrzyki popękały w plecaku xD podchodzę do drugiego z zamiarem zaduszenia #!$%@?, przyciskam mu do szyi ten klucz typ tam szlocha a ja dalej w amoku. Na szczęście zrobił coś co mnie #!$%@?ło - zlał się xD no ja #!$%@?ę koleś się ojszczał xD
Wybuchłęm śmiechem mówie przecież bym cie #!$%@? i tak nei zabił xD przeciągnąłem ich za fraki na pas zieleni, i mówie
Wracam do auta, kuzynka w nim się zabarykadowała i po otwarciu mówi:
Od tego czasu jest jakby nawet mniej #!$%@?, śmieje sie - coś tam wychodzi z domu wreszcie. A ja, nazwałem swój klucz do kół STUDBANE - towarzyszy mi w codziennej krucjacie przeciwko studętom.
Nie jestem bohaterem na jakiego Kraków zasługuje, ale mimo wszystko mnie potrzebuje.
Jestem cichym strażnikiem, czuwającym obrońcą.
JESTEM ORTALIONOWYM RYCERZEM.
Obrazek powiązany, ja i mój STUDBANE
#wujekaberopowiada
#historiewujkaabera
Komentarz usunięty przez moderatora
A ta Twoja kuzynka, to jota w jotę @siedzi.