Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#!$%@?, potrzebuję przyjaciela. A w zasadzie może nawet kumpla - kumpelkę. Kogoś, do którego będę mogła spamować smsami i wyjść na piwo jak człowiek albo zaprosić do siebie na neuroshime hex. Mam tylko jednego przyjaciela, który nigdy nie ma czasu i widzimy się od wielkiego dzwonu, jest bardzo zapracowany a poza tym zakłada właśnie rodzinę i ma inne rzeczy na głowie niż chodzenie na piwo. Ja zatrzymałam się na etapie #tfwnobf i na razie mi z tym dobrze, tylko cholera bywa czasem że nie mam do kogo gęby otworzyć. Miałam jedną przyjaciółkę z którą chodziłyśmy na miasto i przysiadali się do nas niebiescy, czasami bywało zabawnie więc to lubiłam, ale niestety nasze drogi się rozeszły (jest w innym mieście więc dupa).
Teraz pytanie co mam zrobić żeby taką osobę znaleźć, biorąc pod uwagę że jestem nieprzystosowana społecznie i wszelkie większe imprezy typu wykop piwo, gdzie jest masa ludzi a ja idę tam sama - odpadają. Planowałam że może sama zaproponuję coś mniejszego kalibru, np. 'kto dzisiaj chętny na xxx'? z tagiem miasta, ktoś z Was poznał w ten sposób jakieś fajne Mirki/Mirabelki?
#gorzkiezale #szukamprzyjaciela #problem #niepotrafietegootagowac
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja poznałam plus zobaczyłam kilka fajnych filmów i byłam w kilku fajnych miejscach, polecam ten sposób poznawania ludzi:)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Saganis: Może kiedyś się przekonam do tego wykop piwa... chociaż boję się xD
@VanBasti: @#!$%@?: @mapelko: Nie te
Komentarz usunięty przez autora