Wpis z mikrobloga

@some_ONE: Bo schabowy, golonka przed usmażeniem, upieczeniem wyglądają bardzo apetycznie. I ta konsystencja. Zauważ, że ona usmażyła ten móżdżek co zmieniło jego wygląd i konsystencję. W wylewaniu surowych, galaretowatych w konsystencji jajek na patelnię nikt nie ma oporów i zjeść na surowo nie każdy by się odważył, ale po usmażeniu już jajecznica pycha. Zachowujecie się jak dzieci przy obiedzie trochę.
  • Odpowiedz
ze świeżo ubitego świniaka


@Hannahalla: Wysmaruj du.. zamrażarkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem jak u siebie się dzielicie, u mnie od dziadków bierzemy ćwiartkę i cała zostaje zawalona, nawet na koperek w opakowaniu po lodach nie ma miejsca ()
  • Odpowiedz
@Hannahalla: raz mi zrobili tak, że jadłem sobie coś (nie pamiętam konkretnie, możliwe że jajecznica), a tu wkręcono mnie że to na świńskim mózgu. Od razu rzuciłem się do zlewu żeby wypić wody z płynem do naczyń i solą by to zwymiotować, musieli w panice przekonywać że to był tylko kawał, taki niewinny żarcik zanim bym zdołał zrealizować swój zamiar.

Tak wtedy nie cierpiałem dań z jakimkolwiek dodatkiem tego, teraz
  • Odpowiedz