Wpis z mikrobloga

@Floyt: też jest dobra, ale ja jednak wolę combo z flaka i zawsze walę pod nogi, wtedy rykoszetem dostaje obiekt, albo z bliska, flak jest najlepszy na ciasne korytarze, do walki na dystans lepsza jest snajperka, biorifle też dobre na bliskie odległości. wyrzutni rakiet nie preferuję ze względu na odrzut w razie trafienia w ścianę itp.
@dreaper: Sorry, ale flak to lamerska bron :P Nadaje sie tylko do bliskich albo bardzo bliskich kontaktów, albo do atakowania z uzyciem scian i to w zasadzie jedyne dwa sensowne jej zastosowania. Zanim ty mi cokolwiek zrobisz sa duze szanse ze ja Cię dwa razy załatwię ASMD, albo snajperką dlatego zazwyczaj unikam uzywania tej broni chyba że muszę.

A co do combo z flaka - nic takiego nie istnieje. A przynajmniej
@Floyt: ja używam też podłogi. combo z flaka to wyższa szkoła jazdy. musisz pociskiem podrzucić przeciwnika i trafić go zanim dotknie ziemii, rzadko wychodzi ale da się zrobić :) w brew pozorom flak potrzebuje też odpowiedniego dystansu. w bezpośrednim zwarciu najlepszy jest biorifle. ja w sumie flaka używam trochę jak impact hammera, chociaż nadaje się on do zwalczania większej liczby celów