Aktywne Wpisy
mickpl +620
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Cosipi +178
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Umiem już programować do tego stopnia, że ludzie piszą mi na maila zapytania. Mam klientów, których można policzyć na palcach jednej ręki, ale jest to dla mnie spoko zarobek miesięczny na drobne wydatki, rodziny nie utrzymam, w sumie nie potrzebuję, bo jej nie mam, ale to co mam teraz, to mi wystarcza. Zwłaszcza, że jeszcze został mi ostatni rok liceum.
Zarabiam sobie głównie na wordpressie i pisaniu skryptów. O wiele większy odzew zrobił mi się odkąd postawiłem portfolio, ale je zostawię dla siebie. Kilka mireczków już w sumie widziało, ci bardziej wtajemniczeni.
Długo siedziałem i nic nie robiłem, udając że robię. Nie chciało mi się totalnie, ale odkąd widzę jak mi się pieniążki na koncie pojawiają, dzięki programowaniu, no to proszę, teraz sobie przysiadłem i koduję szablon, żeby nauczyć się tego porządnie i zarabiać kolejne pieniądze.
Czas mi ucieka, więc ja uczę się dalej już z motywacją, a pracy jako jakiś junior dev poszukam sobie zdalnie pod koniec wakacji.
Zawołam tym razem #programowanie, niech ktoś więcej zobaczy.
#500dayschallenge - uczę się przez 500 dni od zera programowania, aż do zdobycia pierwszej pracy. Obserwuj!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@DobryProgramista: Uzupełniasz danymi gotowy szablon? Przecież tyle to każdy człowiek, który jest choć trochę into komputer by w miarę ogarnął xd Szanuje
Podzieliłbyś się materiałami, z których masz zamiar korzystać w czasie tych #500dayschallenge ? Byłbym wdzięczny :D
Pozniej jest mid do 5.
Sernior do 8.
Lead/Sipervisor 8+
Wielu na zachodzie bedac freelanceramo wpisuje sobie mid/senior.
Ja tylko pisze po co ktos umieszcza slowo Junior bedac na freelance.