Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +62
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +833
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
http://pastebin.com/yR0NW2wj
#naukaprogramowania
No i ogarnąć trochę ten kod, pozbyć się limitu pytań do 5, albo przynajmniej dodać błąd, itd.
Dlaczego?
Tu się na przykład nie wysypało, kiedy pytań było 6.
Po prostu doda kolejne elementy w dalszej części pamięci, jak jest tam coś innego... to się nadpisze, a potem może wywalić ciekawym błędem przy odczycie tej wartości,
Jak to sprawdzić co się stanie?
Gdzie w kodzie to się odbywa?
const int questions = 5
i używać tego, wtedy zmiana to tylko 1 miejsce i nie trzeba szukać po kodzie.Ale najlepiej tak jak wspominałem, poszukać i ogarnąć by tego limitu nie było.
Co się stanie kiedy w pliku będzie na przykład 10 pytań?
Trochę uwag do fragmentów kodu (ale nie do wszystkiego):
http://ideone.com/fLAxHY
Uaktualniona zawartość linku.