Ostatnio u dentysty byłem dokładnie 4 lipca 2015 roku. Miałem ustalone, że co miesiąc po wypłacie robię 1 ząb. Chcę wrócić do tego. Dawniej chodziłem do Gabrieli Maj w #kozy, byłem zadowolony. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje, nie mam kontaktu ( ͡°ʖ̯͡°) Polecacie jakąś dobrą dentystkę/dentystę w #bielskobiala i okolice? - Wizyta na nfz, plomba płatna światłoutwardzalna. Nie chcę płacić 100zł dodatkowo za to, że ktoś zaglądnie mi do ust, dlatego wizyta na NFZ, za resztę mogę płacić. - Nie naciąga na bezpodstawne kanałowe. Raz mi dentystka tak rozwierciła jedynkę, że teraz mam po kanałówce. - Ważne, dostępność po godzinie 18. Bo pracę kończę 17:30.
@fstab: ceny dla niektórych mogą się wydać wysokie ale doświadczenie i obsługa na wysokim poziomie, terminy - trzeba dzwonić albo podjechać i się umówić (przyjmują po 18), do kogo? - to zależy od problemu :) ( jeśli chodzi o ceny nie są zawyżone ) Nieaktualne - prywatny (trzeba płacić za oglądanie ust)
- Wizyta na nfz, plomba płatna światłoutwardzalna. Nie chcę płacić 100zł dodatkowo za to, że ktoś zaglądnie mi do ust, dlatego wizyta na NFZ, za resztę mogę płacić
@fstab: bezsensu, skoro już jesteś gotowy zapłacić to lepiej idź prywatnie gdzie mają dobre jakościowo materiały, a nie możliwie najtańsze wypełnienia które wypadają itp , no chyba że wolisz mieć zęby robione na #!$%@? jakimś syfiastym materiałem
@fstab: Dentoplex na Zajazdowej 21, a zwłaszcza dr. Marcin Kulski. Wszyscy znajomi do niego chodzą i to dosłownie wszyscy ;). Ja oczywiście też :). Szczerze polecam, najlepszy specjalista od szczęk jakiego znam. Nie znam niestety godzin przyjmowania, ale chyba są elastyczni i może uda się na 18 umówić. Sprawdź.
@fstab: nie wiem jak tam masz w swoim regionie, ale ja chodzę prywatnie od kiedy pamiętam i nigdy nie zapłaciłem za wizytę kontrolną (nie pamiętam jak za pierwszą, bo byłem za bardzo gówniak). Coś jest robione - ok, płacę. Przychodzę na wizytę kontrolną, która często może trwać nawet kilkanaście minut - nie płacę. Kiedyś nawet przy takiej kontrolce miałem coś robione (ale jakiś drobiazg, dwie minuty roboty) i nie płaciłem nic.
@fstab: 100% prywatny, zrobilem u nich cala szczeke, praktycznie kazdego zęba i mega specjalisci. Wbrew pozorom mimo, ze prywatni to nie sa najdrozsi. Jesli nie masz kanalowki albo bardzo skomplikowanego zeba to cena to 120+20 znieczulenie https://www.facebook.com/stomatologiapietrzko/?fref=ts
@fstab: Dentoplex na Zajazdowej 21, a zwłaszcza dr. Marcin Kulski. Wszyscy znajomi do niego chodzą i to dosłownie wszyscy ;). Ja oczywiście też :). Szczerze polecam, najlepszy specjalista od szczęk jakiego znam. Nie znam niestety godzin przyjmowania, ale chyba są elastyczni i może uda się na 18 umówić. Sprawdź.
@fstab: niestety nie powiem Ci dokładnie, bo nie wiem co ile kosztuje, a ostatnio jak tam byłem to robiłem kilka rzeczy i miałem rachunek policzony w sumie i nawet nie pytałem co ile kosztowało. Cennik mieli na stronie, ale nadal leży. Najlepiej zadzwoń i zapytaj, dowiesz się dokładnie.
Dawniej chodziłem do Gabrieli Maj w #kozy, byłem zadowolony. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje, nie mam kontaktu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polecacie jakąś dobrą dentystkę/dentystę w #bielskobiala i okolice?
- Wizyta na nfz, plomba płatna światłoutwardzalna. Nie chcę płacić 100zł dodatkowo za to, że ktoś zaglądnie mi do ust, dlatego wizyta na NFZ, za resztę mogę płacić.
- Nie naciąga na bezpodstawne kanałowe. Raz mi dentystka tak rozwierciła jedynkę, że teraz mam po kanałówce.
- Ważne, dostępność po godzinie 18. Bo pracę kończę 17:30.
#dentysta
Jakie ceny, terminy?
Nieaktualne - prywatny (trzeba płacić za oglądanie ust)
@fstab: bezsensu, skoro już jesteś gotowy zapłacić to lepiej idź prywatnie gdzie mają dobre jakościowo materiały, a nie możliwie najtańsze wypełnienia które wypadają itp , no chyba że wolisz mieć zęby robione na #!$%@? jakimś syfiastym materiałem
Link do strony, ale aktualnie leży ;). http://dentoplex.pl/
Coś jest robione - ok, płacę.
Przychodzę na wizytę kontrolną, która często może trwać nawet kilkanaście minut - nie płacę.
Kiedyś nawet przy takiej kontrolce miałem coś robione (ale jakiś drobiazg, dwie minuty roboty) i nie płaciłem nic.
Link do strony, ale aktualnie leży ;). http://dentoplex.pl/
Też do niego chodziłem mogę spokojnie polecić.
@Kaczorra: a jak z cenami?
@Gronie: od 200zl plomba... :/