Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Na Facebooku był post żeby w komentarzach dodawać najlepsze swoje memy. Ludzie dodawali takie g---o, że nawet się uśmiechnąć nie dało.
Dobrze, że na wypoku są dobre memy.
Dajcie najlepszego mema jakiego macie na telefonie.
Dobrze, że na wypoku są dobre memy.
Dajcie najlepszego mema jakiego macie na telefonie.

Umeraczyk +2
Jakich narkotyków spróbować?

Jak to naprawić? Sterowniki wszystkie aktualne.
#widnows10 #laptopy
Żeby CI widziało kartę najpierw instalujesz integre jeśli taką masz, a potem dedykowane GPU.
Spróbuj wywalić sterowniki i w tej kolejności je zainstalować jeszcze raz.
To wywalic sterowniki do obu i zainstalować zaczynajac od intela?
dzieki
@koorekk:
Tak. Wywal oba restart. Czystka rejestru wy wywalenie pozostałosci sterownikó z program files. Restart. Instalacja sterowników do integry. Restart. Instalacja sterowników do dedykowanej.
ps. Widzisz tą kartę jako niezainstalowaną w managerze urządzeń ?
Powinno pomóc. Jeśli jakieś problemy będą z przełączaniem na mocniejszą kartę to odsyłam do tej strony. Możesz na niej sprawdzić ile fps powinno być w danym tytule. Jeśli jest padaka totalna to w panelu sterowana radka musisz zaznaczyć, że dana aplikacja ma korzystać z dużej wydajności. Odnosi się to do poszczególnych tytułów.
Ale po czym wnioskujesz, że leci na intelu ?
Najprostszy sposób to GPU-Z i zakładka, w której masz na bieżąco aktualizowany wykres z parametrami karty. Jeśli wartości będa podczas uruchamiania rosły to sytuacja będzie przejrzysta ;)
GPU-Z jest niezależnym programikiem. Spróbuj.
http://gpuz.techpowerup.com/16/07/11/e5e.png
odpaliłem csa, czyli chodzi na intelu , tak
Tak to wygląda.
Serio zmieniłeś DLA CSGO wartość w panelu na kartę AMD ?
Edit.: W ten sposób to zrobiłeś ? https://youtu.be/R-WfCLGxWm8?t=4m12s
Da rade grac na tym intelu ale na 20fpsach raczej slabo, chyba ze dam wszystkie ustawienia na minimum to z 30 bedzie.
Nie chodzi mi o sam tytuł tylko o metodykę zmian.
Nie mam pojęcia dlaczego mimo forsowania zmian GPU z poziomu panelu AMD to nadal nie trybi..
Nie mam już pomysłu.. ;/