Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +2
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
Odstraszają mnie trzy rzeczy - cena, brak możliwości obejrzenia przed zakupem w jakimś sklepie w Łodzi, a co za tym idzie trzecia rzecz, czyli brak możliwości zakupu z montażem co tylko podnosi dodatkowo cenę.
W dodatku mam już piekarnik, którego nie chcę wymieniać i boję się, że nie będzie pasować płyta. No ogólnie miliony pytań bez odpowiedzi, dlatego chciałem się zapytać tych z Was, którzy mają i użytkują o opinie. Główne pytanie - czy warto.
Interesuje mnie płyta 4+1...
#kiciochpyta #remontujzwykopem
cena - faktycznie spora, nie da się ukryć, ciężko tu coś doradzić
montaż - wkładasz ją w otwór i każesz gazownikowi podłączyć gaz, aha i wkładasz wtyczkę do kontaktu. Żadnego przykręcania do blatu nie ma więc montaż to łatwizna
oglądanie - nie doradzę
jest jeszcze punkt 4.
Czyszczenie tego to masakra i trzeba to czyścić praktycznie po każdym użyciu.
@Kismeth: mamy sklep w Rzgowie na ul. Brzozowej 1, dojazd z każdego miejsca w Łodzi jest tam doskonały. Zapraszamy do zobaczenia na żywo - to rozwieje wszelkie wątpliwości. Otwarte 7 dni w tygodniu
@Kismeth: Pytałeś o możliwość obejrzenia przed zakupem :)
Jeśli zamawiałbym z Waszej strony to jaki jest czas oczekiwania? Jak wyglądają później kwestie realizacji gwarancji? I najważniejsze - czy są jakieś zniżki dla Mirków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czas oczekiwania to max 14 dni, chyba że bardzo Ci się spieszy to daj znać w uwagach do zamówienia. Jedna sztuka zawsze znajdzie się gdzieś szybciej :)
2. Gwarancja jak gwarancja - cokolwiek się dzieje to zgłaszasz i wpadamy do domu z wizytą. Na miejscu nie naprawiamy sprzętu tylko od razu wymieniamy daną część na nową (każde nasze urządzenie zbudowane jest modułowo)
3. O
Dzięki za info, akurat mi się aż tak bardzo nie spieszy także 14 dni jak najbardziej ok :) bałem się, że może z miesiąc...
@Kismeth: Meble zostają czy nowe?
@secha: Pod warunkiem, że kuchnia była robiona pod płytę Solgaz