tl;dr - Obsrałem się, że zdechł mi telefon od zabawy romami.
Nigdy więcej zabaw z romami na #android. Chciałem pograć w Pokemon GO, ale mój telefon miał 4.0, a nie 4.4. Zrootowałem, zainstalowałem recovery, odblokowałem bootloader, i zainstalowałem roma. Oprócz tego, że Pokemon Go nie działało (pewnie za słaby telefon) to też nie działał dźwięk przez bluetooth (znany błąd w romie) oraz były problemy z wifi. Postanowiłem wrócić do stockowego roma. Niestety podczas instalacji podmienił mi recovery i tym samym usunął mój backup, który bym odpalił i miał działający telefon. Skończyło się na tym, że przez ostatnią godzinę myślałem, że już straciłem telefon, ale właśnie Xperia Companion naprawia mi go ( ͡°͜ʖ͡°) (już drugi raz dzisiaj).
@Komoszek: Twoja matka nieszczęśliwie upadła na podłogę, dzwonisz po karetkę:
a) Wybrałeś iPhone Wyciągasz telefon. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem opisywanym w gazetach.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Nigdy więcej zabaw z romami na #android. Chciałem pograć w Pokemon GO, ale mój telefon miał 4.0, a nie 4.4. Zrootowałem, zainstalowałem recovery, odblokowałem bootloader, i zainstalowałem roma. Oprócz tego, że Pokemon Go nie działało (pewnie za słaby telefon) to też nie działał dźwięk przez bluetooth (znany błąd w romie) oraz były problemy z wifi. Postanowiłem wrócić do stockowego roma. Niestety podczas instalacji podmienił mi recovery i tym samym usunął mój backup, który bym odpalił i miał działający telefon. Skończyło się na tym, że przez ostatnią godzinę myślałem, że już straciłem telefon, ale właśnie Xperia Companion naprawia mi go ( ͡° ͜ʖ ͡°) (już drugi raz dzisiaj).
#gorzkiezale
a) Wybrałeś iPhone
Wyciągasz telefon. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem opisywanym w gazetach.
b) Wybrałeś
Flash się robi flashtoolem nie jakimś nieznanym gownem.
Tak to jest jak się bierze, a nie ma i tym pojęcia
Komentarz usunięty przez autora