Aktywne Wpisy
America +44
Szkoda Polski, było naprawdę nieźle w ostatnich latach w porównaniu do innych krajów na świecie, ale zachciało się skrobanek, LGTV+, imigrantów, wiatraków i innych „postępowych” pomysłów.
Były trzy rozbiory Polski, będzie kolejny.
#bekazlewactwa #sejm #wybory
Były trzy rozbiory Polski, będzie kolejny.
#bekazlewactwa #sejm #wybory
Kaneczai +1
Hej, jako iż prowadzę wypożyczalnie samochodów chciałbym rozszerzyć zakres usług i zaoferować coś typowo jako auto do ślubu. Przychodzę do Was z pytaniem, jakie auto wybralibyście?
#samochody #motoryzacja #slub
#samochody #motoryzacja #slub
Jakim autem chciałbyś jechać do ślubu?
- Ford Mustang VI gen 21.3% (70)
- Chrysler 300c 18.5% (61)
- Jaguar XF/XE 30.4% (100)
- Inne(napisz w komentarzu) 29.8% (98)
Jakie mamy opcję? Rozumiem, że przemilczenie sprawy to przyznanie się do zapłaty. Jest jakaś opcja zaskarżenia, ale czy warto? Trochę mam wątpliwość bo e-sąd w Lublinie to już jest słynny z wysyłania takich rzeczy jak ktoś chce wyłudzić kasę (niejedna #afera z tym była).
Przesyłam załączniki w formie zdjęć jak to wygląda co dostałem. Mam nadzieję, że mi pomożecie.
#pytaniedoeksperta #pytanie #operatorzykomorkowi
@semperfidelis: to zdanie w ogóle mi nie pomaga bo i tak nie wiem co robić :D
Ale mogą być niezasadne.
Trzeba przejrzeć umowę - jeśli kara umowna jest zastrzeżona za utrzymanie aktywnego numeru to należy Walczyć. Jest na to dobre orzeczenie sądu.
@Siotson: tu masz zrodlo problemow. W Polsce - zawsze wszystko tylko i wylaczenie na pismie.
Umowy nigdy nie sa na dwa lata, a na czas nireokreslony z kara za zerwanie przed uplywem...
A i ile ma mój ojciec zapłacić bo jest tu straszne pomieszanie. Jest 169.38PLN, jakieś
Ma zapłacić 169,38 + 120 zł, tak wynika z nakazu zapłaty. Koszty procesu rozumiane jako koszty postępowania, które właśnie trwa, a rozpoczęło się w momencie wniesienia pozwu przez T-Mobile.
@Siotson: Przecież umowa mogła być nawet zawarta nawet w 1996 roku kiedy telefonia komórkowa wchodziła do Polski, te daty nie mówią nic o tym kiedy powstał ewentualny dług. Tutaj pewnie numer został przeniesiony zbyt wcześnie, jak jeszcze trwała umowa.