Wpis z mikrobloga

@aandrzej Przeglądam testy z ciekawości. Rowerek zostawię dla Ciebie.
@Laaq Butelki z wodą wozisz w bagażniku związane do podłogi ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) straszny macie ból dupy . Nie trzeba być mądrym żeby wiedzieć , że każdy przedmiot w aucie może zrobić krzywdę .
Dobrze , że uczą takich ważnych rzeczy , inaczej juz dawno zabił bym siebię lub kogoś ... Ja #!$%@?

@MajkiEs: hurr durr kurs ma uczyc gdzie jest wlacza swiata bo to przydatne a szkola ma uczyc w ktora rubryke w PITcie wpisuje sie pesel!!!
@Laaq nie o to chodzi. Zamiast skupić się na praktycznym szkoleniu kierowców nasz rząd woli wyciągać kasę od młodych ludzi za egzaminy poprawkowe za takie pytania z dupy. Wrzuciłem jeden przykład a tu hur dur , że mnie zabije pasztet z biedronki bo nie mam sedana ( ͡° ͜ʖ ͡°) masz rację , szkoda gadać .
@MajkiEs trzeba być na prawdę upośledzonym aby nie zdać testu praktycznego, nawet jeśli posiada kilka głupich i bezsensownych pytań.
@HPMA Brawo ! Zdaje sobie sprawę jakie to zagrożenie . Wróć jednak do pytania na pierwszym zdjęciu. Tam nie było ani słowa o zabezpieczeniu ładunku tylko o sposobie układania