Aktywne Wpisy
ZielonaOdnowa +73
Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trzech lat od kiedy tu mieszkam.
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
kamsher +14
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Trzeba mieć ładna cierpliwość gdy jedzie się do klienta, szczególnie gdy trzeba coś zrobić na komputerze dzieciaka :|
1. Ogarniam nowego kompa (instalacja systemu itp.), dzieciak chce hasło, no myślę se czemu nie, daje hasło i po 15 min go nie pamięta
2. Chce żebym mu zainstalował minkrafta i jakiś pingwin pak (#!$%@?.jpg)
3. 'zainstaluj mi ta grę' myślę sobie spoko, patrzę battlefront, trzeba konto origin,
-masz konto na originie?
-nie wiem, chyba tak, mam need for speeda na tym
-to się zaloguj
-nie znam hasła
4. 'zainstaluj mi #steam bo #csgo' spoko, pobieram, mówię zaloguj się
-nie wiem, nie miałem nigdy steama
-ale mówiłeś że masz kanter strajka
-nie mam, mój kolega ma :|
Jeszcze tutaj trochę posiedzę, jak mi się coś przypomni to zakładam tag #randomadamuashit xD
##!$%@?
@Al_Bundy: A żeby miał te 10 XD 8 ma
@amb97: mam nadzieje, ze nigdy nie poszedles do restauracji...