@MinisterstwoPropagandy: Tworzenie designu strony internetowej odbywało się w tamtych czasach w Paintcie ( ͡°͜ʖ͡°) @Weise: Bo technikum to była strata czasu. Przynajmniej u mnie. Wiedza tyle co inny Kuba czy Mandaryn, co sie trochę zainteresują w temacie, a rok w plecy. Za to nauczyciele przymykali oko na instotne na studiach przedmioty, bo "przeciez macie przedmioty zawodowe". A później na studiach oczy jak pięć złotych,
@Rosenrotta: zależy jakie technikum. Ogólnie w większości nauczyciele mają w dupie co zrobisz, u nas trafił się jeden któremu naprawdę zależy abyśmy zdali, spoko gościu, krzyszof s :) Natomiast uczniowie w większości idą do informatyka bo są blisko komputerów, po prostu chcą na necie posiedzieć, pograć. Dopiero przed testami zaczeli się uczyc.
@MissCthulhu: U mnie to były nienawistne spojjrzenia, bo jak potrafisz odrobinę więcej niż reszta to przeciez jesteś #!$%@? kujonem! Co Ty tu głupia #!$%@? wredna robisz, do garów a nie się chwalić, żeś lepsza od facetów ( ͡°͜ʖ͡°).
krzyszof s
@Weise: O cholera nie kojarzę ( ͡°͜ʖ͡°). Tak na powaznie to u nas na przedmiocie sytsyemy i coś
@Rosenrotta: ZSP 19 Łódź pozdrawia, kiedyś taką wredną #!$%@?ę mieliśmy jako nauczycielkę od przedmiotu szumnie zwanego systemami, jak dostaliśmy się do zamykanej na klucz szafki z routerem i postawiliśmy go (tylko) tyłem do przodu i zamknęliśmy szafkę, przedtem ofc wyłączając rozsiewanie sieci, no to stała 5 min przed tym i mówiła na głos "nie rozumiem, żadna z awaryjnych kontrolek się nie świeci" - no świecą się, świecą, ale do ściany. XDDD
@Rosenrotta: z tym paintem to nie wierzę (x U mnie co druga lekcja informatyki dotyczyła strzelania z AK 47 (counter strike 1.6). Pamiętam jak robiłem 5 osobom projekty z programowania. Kumple nie umieli prostej pętli zrobić.
#heheszki #truestory #informatyka
A Ty też w tym technikum?
I jak używałam "warstw" to powiedziano mi, że OSZUKUJĘ bo coś za łatwo mi idzie. BOGOWIE. :D #kek
@Weise: Bo technikum to była strata czasu. Przynajmniej u mnie. Wiedza tyle co inny Kuba czy Mandaryn, co sie trochę zainteresują w temacie, a rok w plecy. Za to nauczyciele przymykali oko na instotne na studiach przedmioty, bo "przeciez macie przedmioty zawodowe". A później na studiach oczy jak pięć złotych,
Paincie, nie Paintcie!
@Weise: O cholera nie kojarzę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak na powaznie to u nas na przedmiocie sytsyemy i coś
U mnie co druga lekcja informatyki dotyczyła strzelania z AK 47 (counter strike 1.6).
Pamiętam jak robiłem 5 osobom projekty z programowania. Kumple nie umieli prostej pętli zrobić.