Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
hetman-kozacki +42
Czy ktoś moze polecić cos oprócz #roksa ? W sensie inny portal. Boje sie, ze na roksa to na zdjęciu jedno a na żywo w ogóle inne dziewczyny (zdjęcia ściagają Januszy). Jest jakiś portal z ogłoszeniami tego typu, gdzie zdjęcia = taka bedzie naprawdę?
Postanowiłem wyjsć z przegrywu. Prosze nie oceniać tylko jak ktoś ma jakies sprawdzone strony to dajcie znac.
Dzieki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To chyba tak nie działa
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Mów za siebie. Ja swój pierwszy raz z prostytutką wspominam bardzo dobrze. Od tamtej pory jestem jej stałym klientem.
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop