Wpis z mikrobloga

#samsung #galaxys4 #sgs4 #i9505 #akcesoria #akcesoriagsm #czestochowa #wroclaw #gsm #telefonykomorkowe

Pada mi bateria do mojego S4 i muszę sobie kupić nową. Wiadomo - podróby to szmelc. Interesuje mnie więc tylko oryginał.
Poleci ktoś gdzie można kupić bezpiecznie oryginał? Najlepiej sklepy z Częstochowy lub Wrocławia bo wybieram się tam niedługo.

Aktualna (oryginalna) ma pojemność 2,6k i NFC więc fajnie by było dostać taką samą. Ponoć były jeszcze wersje z trochę większą pojemnością (też oryginalne) - mogę je rozważyć jak cena nie będzie zaporowa.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czarmander: a co Ty, z elektrody się urwałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sprawa jest dość pilna i średnio mi się chce przeglądać dziesiątki stron forum z nadzieją, że MOŻE ktoś akurat wspomni o dobrym sklepie z tych 2 miejscowości (bo z tego co przeglądałem to wszyscy polecają jakieś wysyłkowe albo z północy).

Dzięki za wkład, ale jak nie chcesz pomóc to nie przeszkadzaj.

PS i rozpoznanie
  • Odpowiedz
@Aurii: @martek-77: nie dzięki, wolę nówkę oryginał, bo u----i/zamienniki mają tendencje do chodzenia c-----o. Nie wiem jak wszystkie, ale do starej noki e51 kupuje w roku 2-3 baterie (oryginalnych już chyba nie da się dostać) a tak szybko padają... :/ Także nie dzięki, wolę oryginał bo mi bardzo długo wytrzymał.
  • Odpowiedz