Aktywne Wpisy
SaintWykopek +28
Zrobiłem dzisiaj 126% normy(największy wynik w grupie), Teamlider mnie pochwalił ( ̄෴ ̄)
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
Potworek69 +2
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Myślę, że swoimi oczekiwaniami wywieramy o wiele za dużą presję na drużynę. Chłopaki odwalili JUŻ kawał dobrej roboty, niechże ten mecz z Portugalią zagrają na luzie.
Bez ciśnienia, że ich potraktujemy jak Angole swoją ekipę.
Bez napinki u Milika i Lewego, że jak nie trafią, to ich fala hejtu przykryje z głową. Za dotychczasowe emocje i włożoną pracę mogę im już dziś z czystym sercem gratulować. Jeśli ugrają wyżej, cudownie. Jeśli nie, i tak ich cenię, bo ostatnio tak dobrze bawiłam się przy piłce kopanej w rytm piosenki "w uliczkę wyskoczy Boniek".
@krystal_Tri_tapik: aha
Wykop daje presję. Media nie wiem, bo nie oglądam. Ton wypowiedzi jak u @Yog-Sothoth, co tam nam byle Portugalia łykniemy bez popitki. Podobnie było przed meczem ze Szwajcarią, rozstawianie z kim półfinał.
To nie wsparcie, tylko presja.
Zobacz jak grała na luzie Islandia. Otwarty swobodny futbol, nieskrępowany strachem o porażkę.