Aktywne Wpisy
kupczyk +553
OlaKordasOfficial +332
Lewaki się spłakały do moderacji i wpis usunięty, to napiszę jeszcze raz bez przekleństw.
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Witam wszystkich. Niechcący kupiłem dwie książki Michio Kaku "Wszechświaty równoległe", w związku z tym oddam ją komuś kto zaplusuje ten wpis. Oczywiście na mój koszt. Książka praktycznie nowa.
Przy okazji może któryś z Mirków mógłby mi pomóc znaleźć taką jedną książkę (nie będzie to miało wpływ na losowanie, bo ono odbędzie się przy pomocy Mirkorandoma). Mianowicie w latach 90 wypożyczyłem jednak książkę z biblioteki, która była o niesamowitych opowieściach, takich jak samospalanie, potworze z Loch Ness, była też historia o tym, że górnik głęboko pod ziemią rozłupał kamień i w środku znalazł żywą żabę - ogólnie takie typowe ciekawe historie dla nastolatków. Pamiętam, że był taki obrazek (czarnobiały) bąbelków w jeziorze i autor spekulował czy to bąbelki ułożyły się w szkielet potwora z Loch Ness czy to może faktyczny szkielet tego potwora. Czytałem to we wczesnych latach 90. Może ktoś pamięta coś podobnego?
jak nie to Ręce precz od tej książki,albo coś od Clarke
Ta ksiszka ktorej szukasz, nie miala cz arnej okladki i duzej krysztalowej czaszki na niej?
Jakies 20-25 lat temu takie cos czytalem. To byl zbior takich niesamowitcy opow8esci, chyba dwuczesciowy.
Też przypadkowo kupiłem dwie takie same (z tej serii także xD) i w sumie jedna jest u @Qfarcowy'ego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/124746/tajemnicze-zjawiska-na-planecie-ziemia
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/63006/wielkie-zagadki-swiata