gdzie najtaniej kupie internet mobilny nie koniecznie na umowę? potrzebuję #lte do #csgo ;d obecnie płacę w #play 3.3zł za 1Gb Gdzieś taniej ;x? Wykorzystuję mojego iphone 5s jako router
@janoosh: gram obecnie, mam 40-60 pingu w europie, zwykle tak 20 więcej, niż inni gra mi się zajebiście, na swoim gównonecie gubie pakiety i to lte to niebo w porównaniu do radiówki
@TitanChestOfTheDrawers: @janoosh: zależy gdzie. w Wawie od biedy dało się grać, większy problem był z choke/loss czasami. Ping to akurat dosyć niski miałem.
@kruci: na play24 kupuje sobie za 20zł 6gb i dokupuje jak mi się skonczy xD ale powoli zaczyna mi się to nie opłacać ;x @janoosh: szkoda trochę mnie 4 dyszki tylko na csa ;x bo streamy oglądam na gównonecie se ;x no i torrentixy
@TitanChestOfTheDrawers: miałem "przyjemność" korzystać z plusa , u mnie na el te e w małym mieście raptem 2 mbps downloadu wyciąga za to ping jakieś 20ms
@kruci: do csgo nawet spoko pakiety się w sumie od 30 ziko zaczynajo... tylko muszę iść na studia/prace dostac, zeby na siebie zamowic, bo starzy nie chca nic juz na mnie brać xD
@TitanChestOfTheDrawers: kup starter play online i zarejestruj, dostaniesz 100GB za rejestracje na 30dni, przy doladowaniu play na fb albo nakretka ze sprite dostajesz bonusowe GB i one przedluzaja o miesiac waznosc tych dodatkowych GB a konto glowne masz wazne rok za rejestracje karty
potrzebuję #lte do #csgo ;d
obecnie płacę w #play 3.3zł za 1Gb
Gdzieś taniej ;x? Wykorzystuję mojego iphone 5s jako router
#internetmobilny #internet
@TitanChestOfTheDrawers: ping cie wykonczy
źródło: wykańcza mnie w war thunder
gra mi się zajebiście, na swoim gównonecie gubie pakiety i to lte to niebo w porównaniu do radiówki
@janoosh: szkoda trochę mnie 4 dyszki tylko na csa ;x bo streamy oglądam na gównonecie se ;x no i torrentixy
za to ping jakieś 20ms
pakiety się w sumie od 30 ziko zaczynajo... tylko muszę iść na studia/prace dostac, zeby na siebie zamowic, bo starzy nie chca nic juz na mnie brać xD