Aktywne Wpisy
RudyZibi +428
W sumie policzmy murzynow na euro (mulatów pokroju musiali, bellinghama itd też liczę)
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
Niemcy 5
Hiszpania 2
Anglia 10
Polska 0 (hurra husaria)
Turcja 0
Belgia 9
Szkocja 1
Włochy 1
Dania 3
Francja 19
Gruzja 0
Rumunia 0
Węgry 1 (szczerze się zdziwiłem)
Albania 0
Serbia 0
Austria 2
Czechy 1
Ukraina 0
Szwajcaria 8
Chorwacja 0
Słowenia 0
Holandia 16
Portugalia 4
Słowacja 0
Obecnie kadry drużyn wynoszą po 26
koala667 +385
Białystok, kręcą się grupkami po mieście w godzinach pracy. Nie wyglądają na dostawców jedzenia czy studentów.
#imigranci #bialystok #polska #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #bialystok #polska #bekazlewactwa #4konserwy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.reddit.com/
#reddit #lgbt #4konserwy ##!$%@? #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika #wtf #usa #praniemozgu #polityka #neuropa
Jak tylko poskąpi się im praw typu legalne związki i zacznie wysyłać do gazu za orientację.
o ty faszysto
Zamachy islamistów na hetero są każdego dnia, a nawet nie wiadomo jakie jest na propsie aktualne logo tej orientacji.
Czemu jednak nikt poza wykopowymi głuptaskami nie podnosi haseł typu proud to be two-legged? Pewnie temu, że nikt nikogo nie zarzyna za sam komplet kończyn. A za homoseksualizm owszem.
Dokładnie tak, jakąś pokrętną logiką akurat LGBT traktowani są w mediach wyjątkowo jakby łysi, dwunożni, czy z plombami w zębach byli gorsi. A wszystko to pod histerycznymi hasłami równości w tle. Chyba zwołam manifestację wysokich, przypakowanych i bez okularów. Mam nadzieję że google i reddit poprą akcję w ramach solidarności.
@Ofacet:
Ty chyba za mało wystąpień feministek oglądałeś. Może jeszcze białych nikt nie atakuje za brexit :)?
@kvcpxr:
Procent czasu przez jaki ten symbol jest na reddicie (np. względem roku) jest mniejszy niż procent osób homoseksualnych w społeczeństwie...
Chyba z solidarnością kobiet chorych na grzybicę pachwiny, a nie z chorobą. Jeżeli jest to
A masz coś przeciwko solidaryzowaniu się z ludźmi sukcesu i ideologią życia (i przetrwania życia)?
Bo jakoś próżno szukać takich akcji na portalach wielkich korporacji.
@piotr1985gg:
Jak ci ktoś będzie cały czas wpierdzielał kapustę na talerz to w końcu zaczniesz nią rzygać.
Ale ktoś atakuje ludzi sukcesu w takim stopniu jak osoby homoseksualne? Ludzie sukcesu świetnie sobie radzą i nikt ich za to nie gani, jeżeli dorobili się uczciwie. Nie wiem po co mielibyśmy publicznie deklarować naszą solidarność z Bill Gatsem. Nikt nie atakuje osoby łyse, dlatego
Łysi i dwunożni nie są gorsi, tylko omija ich dyskryminacja. Względnie dotyka subtelna, niezwiązana z prawodawstwem.
Skup się, to naprawdę da się załapać za którymś razem. Geje miewają kiepsko. Zarówno w kwestiach legalnych (brak małżeństw, związków partnerskich, w niektórych krajach więzienie lub stryczek), jak i ogólnospołecznych (drwiny, pobicia,
I tu się ZASADNICZO różnimy.
Ty uważasz, (po lewacku) że solidaryzować się należy wyłącznie z dziadami. No to się solidaryzuj w ramach kolektywu uciskanych dziadów. Ja pozwolę sobie od czasu do czasu solidaryzować się z ludźmi sukcesu. (w tym również białych, heteroseksualnych, chrześcijańskich, majętnych, uczciwych prawicowców)
Nie wiem jak Ty, ale ja zazwyczaj oglądając mecz kibicuję drużynie lepszej.
@koroluk:
@zielonek1000: Cóż, bycie hetero w społeczeństwie zdominowanym przez hetero nie wymaga żadnej szczególnej odwagi. Tak samo, jak bycie Polakiem w Polsce wśród Polaków to też nie jest jakiś szczególny powód do dumy. Ja nie czuję się stłamszony przez społeczeństwo bądź państwo z tych dwóch powodów.
Ale szacunek należy się na przykład Polakom, którzy mieli odwagę kultywować tradycję i nie dali się zrusyfikować czy
Przecież wiesz, że im więcej nachalnych akcji solidarności z kimkolwiek, tym większa niechęć społeczeństwa do danej grupy (reguła niedostępności).
Nie wiem jak oceniasz pomysł Milo na przewodzenie manifestacji LGBT w środku muzułmańskiego getta, ale podejrzewam, że
ryzyko zadymy będzie nieporównywalnie większe, niż siedzenie z kochankiem z popcornem i colą oglądając euro 2016.
Komentarz usunięty przez autora
Nie myl sympatii/niechęci do grupy z tolerowaniem ich wzajemnych relacji.
BTW, pedofile są następni w kolejce. Powodzenia wojowniku sprawiedliwości społecznej.
http://www.greeleygazette.com/press/?p=11517