Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@lubie_malolaty: Kurde, jako #niebieskipasek musze przyznac, ze ta dupcia jest fest i git. Jako mezczyzna niestety stwierdzam, ze to jest, #!$%@?, przesada.

Jakis obyczaj musi byc. Nie to, zebym dyktowal ludziom jak maja sie ubierac, ale takie zachowanie moze przyniesc bukiet negatywnych konsekwencji.
  • Odpowiedz
@soniq51: Tylko... dokąd ten świat zmierza?! Dziewczyna wychodząc tak ubrana z domu dobrze wiedziała, że sprowokuje tłumy facetów którzy na pewno nie oszczędzali jej dwuznacznych... albo nawet i jednoznacznych komentarzy.Przerażające jest to, że dziewczyny ostentacyjnie odsłaniają takie strefy które powinny być zarezerwowane tylko dla tego jedynego. Jeżeli dla niej wyjście z praktycznie gołym tyłkiem jest już teraz ok, to co będzie następne...?
  • Odpowiedz
@lubie_malolaty:

właśnie to jest przerażające, a jest to wynikiem równouprawnienia kobiet i mężczyzn czy się to moralnie godzi czy nie, prawda jest jedna..

To jest zwyczajny "wyścig zbrojeń" pośród kobiet, to ja będę ładniejsza, to ja będę przyciągała więcej spojrzeń, to ja będę tą za którą każdy się ogląda.

Jedna prześciga drugą, aż dochodzi do momentu gdzie spodnie są krótsze od klasycznych majtek.

Gdyby było jak kiedyś - brak poprawności politycznej
  • Odpowiedz
@lubie_malolaty: Kurczę piszesz jakbyś był oburzony faktem wyjścia ubrana w ten sposób, boisz sie o przyszłość moralności i nawet masz świadomość ze robi to specjalnie. Mimo to wrzucasz to na mirko pod tagiem #bralbym - przeciez tylko jej 'pomagasz'. Trochę hipokryzja, jak u grubych lasek, ktore odchudzają sie jedząc czekoladę.
  • Odpowiedz
nie podoba się to nie patrz

@lokers86: Pisalem, ze sie podoba i to bardzo, wiec nie wkladaj mi slow do ust. I nie chodzi tu o moralnosc tylko dobry obyczaj i rozsadek. Ktos przyjdzie do maka z dzieckiem i co? Bedzie mu oczy zaslanial? W krajach muzulmanskich tez nie wolno patrzyc sie na nieswoje kobiety, do tego chcesz doprowadzic?

Nawiasem, zabronilbym - ale tylko swojej zonie i corce. Reszta przez wzglad
  • Odpowiedz
Na plazy tez tak placzecie ze kobiety o wiele wiecej pokazuja? A jak dziwke na ulicy widzicie to lecicie z recznikiem lub ukazujecie oburzenie? Dajcie ludziom zyc jak im wygodnie, nie mieszajmy sie w ich sprawy i pilnujmy swoich.
  • Odpowiedz
@lubie_malolaty: patrz jakie oburzenie ławy wypokowej, jeszcze jedyna szansa na taki widok im przepadnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co Tobą kierowało żeby takie przemyślenia akurat na mirko wrzucać gdzie głównym golem mężczyzny jest zaliczenie 15latki(ale takiej dojrzałej, nie dziecka xd) a robienie fotek z ukrycia jest na porządku dziennym.
  • Odpowiedz
@ddrtgx89:

Nie to, zebym dyktowal ludziom jak maja sie ubierac, ale takie zachowanie moze przyniesc bukiet negatywnych konsekwencji.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jakich niby negatywnych konsekwencji? Jesteśmy w cywilizowanym kraju czy #!$%@? lesie?

• Odpowiedz