Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakis obyczaj musi byc. Nie to, zebym dyktowal ludziom jak maja sie ubierac, ale takie zachowanie moze przyniesc bukiet negatywnych konsekwencji.
właśnie to jest przerażające, a jest to wynikiem równouprawnienia kobiet i mężczyzn czy się to moralnie godzi czy nie, prawda jest jedna..
To jest zwyczajny "wyścig zbrojeń" pośród kobiet, to ja będę ładniejsza, to ja będę przyciągała więcej spojrzeń, to ja będę tą za którą każdy się ogląda.
Jedna prześciga drugą, aż dochodzi do momentu gdzie spodnie są krótsze od klasycznych majtek.
Gdyby było jak kiedyś - brak poprawności politycznej
@lokers86: Pisalem, ze sie podoba i to bardzo, wiec nie wkladaj mi slow do ust. I nie chodzi tu o moralnosc tylko dobry obyczaj i rozsadek. Ktos przyjdzie do maka z dzieckiem i co? Bedzie mu oczy zaslanial? W krajach muzulmanskich tez nie wolno patrzyc sie na nieswoje kobiety, do tego chcesz doprowadzic?
Nawiasem, zabronilbym - ale tylko swojej zonie i corce. Reszta przez wzglad
Komentarz usunięty przez autora
Co Tobą kierowało żeby takie przemyślenia akurat na mirko wrzucać gdzie głównym golem mężczyzny jest zaliczenie 15latki(ale takiej dojrzałej, nie dziecka xd) a robienie fotek z ukrycia jest na porządku dziennym.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jakich niby negatywnych konsekwencji? Jesteśmy w cywilizowanym kraju czy #!$%@? lesie?
Ja zaś widziałem to na Częstochowskim Fanpage XD