Aktywne Wpisy
pieknylowca +188
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa
Tumurochir +124
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
To jedyne na co dobrze będzie popatrzeć, bo niestety wszystko wskazuje na to, że Europejczycy w swej masie są obecnie #!$%@? i koniecznie chcą zaliczyć realistyczną wycieczkę do lat 30-tych.
#neuropa #brexit #polityka
@Majk_: Raczej Wielkiej Brytanii. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
PS. Porażka Niemiec nie oznacza od razu sukcesu Rosji. Sukces to co, co samemu się osiąga.
Chyba, że to Rosja nawiozła do UK tych emerytów, którzy głosowali za wyjściem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Podwojne standardy.
@loczyn: Ale wiesz, że to nie są ci sami emeryci? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mr--A-Veed: A co ich różni? Już na wykopie byli specjaliści od awioniki, broni, legislacji , terroryzmu, składu energetyków itp, a teraz doszły nauki społeczne i psychologia.
@Majk_: Nie, to porażka UE i eurolewactwa. Unia jest teraz jak mąż bijący żonę, który nagle się zdziwił, że ona odeszła, choć oferował jej jako taką stabilność, a to, że zawsze siłą stawia na swoim powinna zaakceptować.