Wpis z mikrobloga

@MojaImaginacja: Mam nadzieję, że zostaniesz wysterylizowana - ja bym to z Tobą zrobił gdybym miał taką władzę. Elektrowstrząsy wobec swojego dziecka to metody rodem z ZSRR. Jak bardzo chorym trzeba być człowiekiem aby przezywać i katować własne dziecko..
  • Odpowiedz
@Zwanek: Świat nie jest tolerancyjny, nie ulegaj pułapce europocentryzmu. Społeczność muzułmańska to 1,5 mld ludzi, są tolerancyjni? Azja i Afryka są tolerancyjne? Nie. Konserwatyzm dominuje na całym świecie, nawet jeszcze w Europie i USA.
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo: Twoje poglądy się nie kleją. Tak jak myślałam, jesteś pozerem xD Nawołujesz do egoizmu i samozaspokojenia, jednocześnie mówiąc o tolerancji i przestrzeni życiowej dla wszystkich xD Albo chcesz być dyktatorem albo pacyfistą xD
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo: poszukaj sobie nagrania gościa z AFD, który witał się ze wszystkimi rodzajami tęczowych ludków etc w PE by pokazać debilizm, który zaczyna dominować światem.
Samo powitanie, czyli wymienienie ich wszystkich to 3 minuty, bo cały ten homoświat został tak rozbity na części.

To jest poprawność polityczna czyli marksizm.

Powód coraz to większego hejtu na te środowiska jest wywołany właśnie tym, że wszędzie wokół, wszelkiego rodzaju zboczenia, udziwnienia etc są
  • Odpowiedz
@oooomakarena: Moje poglądy są racjonalne, logiczne i spójne. Gdzie niby są niespójne? W czym wyklucza się egoizm z tolerancją? Czy to, że jestem egoistą i dbam głównie o siebie oznacza, że mam być nietolerancyjny wobec innych? Przeciwnie, przekreślam wszystkie społeczne i moralne tabu, nadrzędną zasadą jest zasada dobrowolności, tak że każdy robi ze swoim życiem dokładnie to co chce (może dokonać eutanazji, zmienić płeć, adoptować z partnerem dziecko, odbić komuś
  • Odpowiedz
@TaoMachine: Nie zauważyłem by 'normalną ludzkość' traktowano jak ścierwo. Udziwnienia i 'zboczenia' towarzyszą ludzkości od tysięcy lat. Powinieneś się cieszyć, że teraz rozwinęliśmy się tak bardzo, że pomagamy tym ludziom żyć tak jak chcą, zamiast złorzeczyć.
  • Odpowiedz
@LudzkieScierwo: A jakie to dziecko ma być? Niedorozwinięte? Wychowałam sie bez ojca i doskonale wiem, że i mamusia, i tatuś, kształtują charakter i światopogląd. Zdrowie dziecka nie znaczy, że nie może być degeneratem. Po prostu brakuje mu drugiego rodzica płci przeciwnej. Nigdy nie miałam przy sobie silnego ramienia ojca. Moze dziecku ze związku gejowskiego brakuje delikatności i czułości matki? Takie dziecko nigdy Ci tego nie powie, bo tego nie doświadczyło.
  • Odpowiedz