Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Deathspeace +161
UWAGA zaczyna się #!$%@? o ociepleniu klimatu ponieważ w lipcu będzie 30 stopni ( ͡º ͜ʖ͡º) następnie po 3 dniach ma być 20 ale wtedy już eko oszołomy będą siedzieć cicho #ekologia #klimat #srodowisko #pogoda
Engel 2002: 13 miejsce
Janas 2006: 12 miejsce
Beenhakker 2008: 14 miejsce
Smuda 2012: 14 miejsce
Nawałka 2016: wciąż tylko awans do 16stki
#mecz #euro2016 #pilkanozna
Engel: 1
Janas: 0
Benhakker: 0
Smuda: 0
Nawałka: 2.
Nawałka 0
+ zapomniałeś o Bosackim :)
@oriebirII: Załóżmy, że jest ten system z 16stką.
Jak miał wygrać, skoro #!$%@? pierwszy mecz dopiero będzie?
2002 i 2006 to są mistrzostwa świata w których udział biorą 32 drużyny. Nie chce mi się liczyć dokładnie, ale w 2002 roku byliśmy na ostatnim miejscu w grupie, więc zajęliśmy miejsce pomiędzy 25 a 32, natomiast w 2006 byliśmy na 3 miejscu, więc miejsce od 17 do 24.