jestem_zwyciezca jestem_zwyciezca 20.06.2016, 15:27:56 2 + ej serio ponawiam pytanie jest ktos niedaleko maliny kapielisko w opolu i przyniesie mi jakieś ciuchy???kolega mi odwmowil#opole
jestem_zwyciezca jestem_zwyciezca 20.06.2016, 18:52:50 0 + @Atencyjny_Gerbil: tobie to ja moge machnac w leb wexcie ciuchy mi przyniescie no k---a!!1 droga polna do groszowic obok pola majtki i buty jesli macie tez oddam
A.....l konto usunięte 20.06.2016, 18:54:31 0 + @jestem_zwyciezca: xD@draakul on kolo twojego domu chyba jest xD
jestem_zwyciezca jestem_zwyciezca 20.06.2016, 19:04:21 0 + @Atencyjny_Gerbil: juz po mnie kumpel jedzie a wam wszstkim czarny p---s w dupe
A.....l konto usunięte 20.06.2016, 19:05:29 0 + @jestem_zwyciezca: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDPokaż całość
jestem_zwyciezca jestem_zwyciezca 20.06.2016, 19:06:12 0 + @Atencyjny_Gerbil: jak cie znajde to bedziesz mail xd
#opole
@draakul on kolo twojego domu chyba jest xD