#100km numer 2. Niby nad morzem, ale jednak w górach... Od samego początku (Mrzeziny) bylo wesoło. Puck, Władysławowo ścieżką rowerową, potem sprawdzian psychiki na bruku do Jastrzębiej Góry. Dalej piękny asfalt do puckiego maka, odbicie na drogę żarnowiecką kawałek i powrót do Gdyni przez Redę. Na koniec tour de Swarzewska bo miałem wrażenie, że będzie brakować do setki, więc dokręciłem dwa razy (swoją drogą dobra górka, polecam przy bieganiu). Trasa super, następnym razem planuję rozciągnąć o słynną czarną drogę na odcinku Darżlubie-Wejherowo. #rowerowetrojmiasto
#rowerowyrownik
#100km numer 2. Niby nad morzem, ale jednak w górach... Od samego początku (Mrzeziny) bylo wesoło. Puck, Władysławowo ścieżką rowerową, potem sprawdzian psychiki na bruku do Jastrzębiej Góry. Dalej piękny asfalt do puckiego maka, odbicie na drogę żarnowiecką kawałek i powrót do Gdyni przez Redę. Na koniec tour de Swarzewska bo miałem wrażenie, że będzie brakować do setki, więc dokręciłem dwa razy (swoją drogą dobra górka, polecam przy bieganiu). Trasa super, następnym razem planuję rozciągnąć o słynną czarną drogę na odcinku Darżlubie-Wejherowo.
#rowerowetrojmiasto