Aktywne Wpisy
biaukowe +44
niemorzliwe +362
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
Faza grupowa - Grupa AL
Tag do obserwacji: #mirkoserial
Grupy i drabinka: http://challonge.com/MirkoSerial
Często zwykło się mówić, że w czasach naszego dzieciństwa (obojętne czy mamy 20, 30, 40 czy 50 lat) seriale były lepsze niż te emitowane obecnie. Zastanawialiście się jednak, który z nich był najlepszy? Sprawdźmy to w wielkiej walce!
Poniższa zabawa polega na głosowaniu na swój ulubiony serial z dzieciństwa. Aby zadowolić jak największą liczbę osób wytypowałem aż 256 seriali wyprodukowanych przed 2000 rokiem. Chcąc jak najszybciej ograniczyć tę długą listę rozpoczniemy (w duchu Euro 2016) od rozgrywek grupowych (grupy wyłonione losowo), a następnie przejdziemy do fazy pucharowej.
Kolejne ankiety (w liczbie od 8 do 12) będą pojawiać się mniej więcej codziennie przez kilka dni.
Zasady:
1. Głosujemy na ulubiony spośród czterech seriali w danej grupie.
2. Dwa seriale z największą ilością głosów przechodzą do fazy pucharowej.
3. Głosowanie trwa około 24h.
4. Jeśli w podanym czasie łączna ilość głosów oddanych w ankiecie nie przekroczy stu (łącznie z głosami „sprawdzam”), to głosowanie zostanie przedłużone do czasu uzyskania tejże liczby.
Proszę o plusy (niech chociaż raz zabawa wyleci w gorące) i obserwowanie tagu. Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta #kiciochpyta #pytanie
WYBIERZ NAJLEPSZY SPOŚRÓD PODANYCH SERIALI
Nie lubię Strusia Pędziwiatra. Logika bajek nie jest zła, ale tam robili taką Ladacznicę z logiki że nawet //Tu wstaw grupę robiącą często ladacznicę z logiki// mogły by powiedzieć "Nie, to jest już bez sensu"