@B_P_R_D: Bait? Jeszcze jakiś czas temu tatuaże mieli tylko więźniowie i chorzy psychicznie. Ogólnie tatuowało się w zakładach zamkniętych. Teraz modne dzieciaki ściągnęły tą patologiczną modę dla siebie. Jeżeli chcesz to się znakuj ale nie dziw się, że niektórzy nie podadzą ci dłoni ani nawet cię nie zatrudnią.
w mojej opinii, nie należy każdej dziary u każdej osoby traktować to samo. Czym innym będzie faktycznie ładny wzór podchodzący pod małe dzieło sztuki, a czym innym portret Brajanka wykonany drutem do szydełkowania ( ͡°͜ʖ͡°)
Po pierwsze, podludzkim jest interesowanie się tym, co obcy ludzie robią ze swoim ciałem.
@B_P_R_D: Jezu jakie #!$%@?. Jak się czasem wychodzi z piwnicy to normalne, ze się człowiek interesuje innymi i ich wyglądem. Zwłaszcza w przypadku kobiet.
#ankieta #tatuaze
Czy tatuaże są dla podludzi?
Komentarz usunięty przez autora
A kiedyś to, a kiedyś tamto....
@B_P_R_D: No tak, bo przecież jak ktoś sobie dziara wzorek na mordzie to nie po to żeby inni widzieli, nie? xD
@B_P_R_D: Esencja zagadnienia. Masz mój topór ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tatuuje/Tatuują się:
-prymitywne plemiona
-bydło
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@B_P_R_D: Jezu jakie #!$%@?. Jak się czasem wychodzi z piwnicy to normalne, ze się człowiek interesuje innymi i ich wyglądem. Zwłaszcza w przypadku kobiet.