Jestem już tak zdegenerowany, że wyskrobane resztki tytoniu z szuflady palę z fifki. w związku z tym śniło mi się, że wyszedłem zajarać i pod dom podjeżdża radiowóz. Ja wydygany, a okazało się, że przyjechali bo gostek nielegalnie sprzedawał kiełbasę. śniło mi się też, że Ruda(Wiolka) zaczęła się przytulać* i wyciągnąłem ją na seksy. Sen był o tyle dziwny, że jak mi się podoba teraz jako niedostępna to we śnie chciałem aby schudła gdy byłem bolcem na boku. W związku ze snem miałem małe #nofapchalenge po przebudzeniu (nie będę jechał pamięciówy pod bardziej niedostępną laskę od Sashy Grey. jest trzecia nad ranem, położyłem się o 22. Pięć godzin snu jak zawsze. *Ruda nie lubi jak się ją dotyka, wyjątek to jak się ją bije. Wcześniej Karplina nie lubiła przytulania bo zgwałcił ją chłopak. Co to za friendzone bez przytulania?
w związku z tym śniło mi się, że wyszedłem zajarać i pod dom podjeżdża radiowóz. Ja wydygany, a okazało się, że przyjechali bo gostek nielegalnie sprzedawał kiełbasę.
śniło mi się też, że Ruda(Wiolka) zaczęła się przytulać* i wyciągnąłem ją na seksy. Sen był o tyle dziwny, że jak mi się podoba teraz jako niedostępna to we śnie chciałem aby schudła gdy byłem bolcem na boku.
W związku ze snem miałem małe #nofapchalenge po przebudzeniu (nie będę jechał pamięciówy pod bardziej niedostępną laskę od Sashy Grey.
jest trzecia nad ranem, położyłem się o 22. Pięć godzin snu jak zawsze.
*Ruda nie lubi jak się ją dotyka, wyjątek to jak się ją bije. Wcześniej Karplina nie lubiła przytulania bo zgwałcił ją chłopak. Co to za friendzone bez przytulania?
Autonomiczny stojak na torebke ?