Aktywne Wpisy

GlenGlen12 +703
Śmieszy mnie ból dupy o kasy samoobsługowe, bo kasjerki stracą pracę. To tak jakby zakazać koparek, bo w miejsce jednego operatora można zatrudnić 5 chłopów od łopaty.
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
forfame +246
Ależ mnie #!$%@?ą dzbany, które chodzą po miejscach publicznych z psami puszczonymi wolno. Właśnie pies jednego dziada stanął mi na drodze, gdy byłem ze swoim psem na spacerze. ON NIC NIE ZROBI. W #!$%@? to mam czy zrobi czy nie, pies na smycz i tyle, nie ma wymówek. Dwa psy już dostały ode mnie kopa w łeb, jeden - jakiś wyrośnięty york wyglądający jak chupakabra - do dziś chodzi krzywo od uderzenia,

#ps4 #e3 #gry
A w ogóle to niezła rozkmina, był jakiś koniec świata, ale maszyny przetrwały i połączenie prehistorii z nowoczesnością. (ʘ‿ʘ)
Słyszałem gdzieś opinię, że ktoś narzekał, że nie będzie umiał wczuć się w postać kobiety. Jakby to była jedyna gra z kobietą
Ta gra wygląda tak bardzo Ubisoftowo, że aż mam problemy z zaakceptowaniem faktu, że to nie oni ją robią.
@Wiedmolol: tylko tutaj bombki/specjalne spełniają rolę debufów/bufów nie zadają stricte obrażeń
@Hans_Olo: merida waleczna ale zrobiona dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Reality: ten sam dylemat. Myślałem, że pokażo Neo na E3 i będzie w sprzedaży na jesień/zimę, a tu taki #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Głupie systemy craftowania to taki mały rak toczący branżę IMO. Muszą to wepchnąć wszędzie. I zawsze to właśnie wygląda tak: zbierz 1 drut, 1 klej i 1 sztukę złomu -> stwórz z tego jakiś przedmiot. I od lat zero innowacji.
I jeszcze wspomnę coś co mnie przed chwilą rozbawiło - czytam na wiki, że dev mówi,
@Reality: raczej większość przez co Xbox totalnie mnie nie interesuje i chyba kupię zwykłą czwórkę, bo coś czuje, że Neo będzie za rok jak Scorpio, a tyle czekać nie mam zamiaru.
@Reality: kwestia jeszcze wymagań co do wersji na 10, bo może wyjść tak że będą przesadzone wymagania i taniej wyjdzie kupić slima.