Wpis z mikrobloga

@AKAPony: Zajebiście wygląda (jak wszystko PRZED premierą, na E3 xD). Mam nadzieję, że będzie na PC, bo chyba wstrzymuję się z zakupem PS4, aż wyjdzie Neo...

A w ogóle to niezła rozkmina, był jakiś koniec świata, ale maszyny przetrwały i połączenie prehistorii z nowoczesnością. (ʘʘ)

Słyszałem gdzieś opinię, że ktoś narzekał, że nie będzie umiał wczuć się w postać kobiety. Jakby to była jedyna gra z kobietą
@AKAPony: No i co z tego wynika? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Głupie systemy craftowania to taki mały rak toczący branżę IMO. Muszą to wepchnąć wszędzie. I zawsze to właśnie wygląda tak: zbierz 1 drut, 1 klej i 1 sztukę złomu -> stwórz z tego jakiś przedmiot. I od lat zero innowacji.

I jeszcze wspomnę coś co mnie przed chwilą rozbawiło - czytam na wiki, że dev mówi,
A teraz jak chyba wszystkie gry na XOne będą również na W10 (wreszcie pełna Forza), to nie opłaca się kupować Xboxa.

@Reality: kwestia jeszcze wymagań co do wersji na 10, bo może wyjść tak że będą przesadzone wymagania i taniej wyjdzie kupić slima.
@piotrulos: Myślę, że na moim kompie, tegoroczne gry z E3 pójdą bez problemu, skoro Wiedźmin, GTA V i inne "nowe" gry chodzą na ultra lub wysokich ustawieniach (prawie 5 letni komp). Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, że dla mnie z tych dwóch konsol, pierwsza to PS4, XO to tak dodatkowo.