Aktywne Wpisy
klossser +323
PanAlbert +220
Hej mireczki,
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Rozglądam się za czymś co generalnie nie będzie za bardzo "triumphant", nie będzie za szybkie a niestety mam pamięć tylko do takich:D, bez chóru bo nie chcę by kolidowało z narratorem. To pierwszy kawałek jaki biorę pod uwagę. Spełnia mniej więcej kryteria, muzyka jest intensywna przez to nie będzie miało się wrażenia, że tylko coś tam pobrzdękuje w tle, nie za szybka, nie za wolna. Wrzucajcie wszystko co wam przyjdzie do głowy, lepiej wybierać z większej puli niż z mniejszej.
#trailermusic
Niby to zdjęcie animowane a prawie tego nie widać, trzeba to wyciać z obrazka dorobić tło, masakra ile jest przy tym dłubania a efekt nie powala ;D
Patrz jakby wyglądał wstęp od strony audio na tym pierwszym kawałku, tylko 1 SFX dodałem.
http://www.youtube.com/watch?v=5RnYdW9ZuB4