Wpis z mikrobloga

Widzę, że dużo osób łyknęło wpis bart88uk jak pelikany. Gość mieszka w UK, ale obstawia w STSie, żeby zapłacić dodatkowy podatek, bardzo legitne XD A wpisy, które sugerują, że to zarzutka usuwa :) Ale brawo za pomysł, wystarczy umieć obsługiwać painta i zarzutka gotowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak nawiasem mówiąc, to STS pewnie też stworzyło ten kupon z powietrza, taka akcja marketingowa ;)
#bukmacherka #euro2016 #pokazkupon
Pobierz okrim - Widzę, że dużo osób łyknęło  wpis bart88uk  jak pelikany. Gość mieszka w UK, ...
źródło: comment_sOlLijJ0rduBvwEsY64nbUtUbdw9B7Vp.jpg
  • 37
@okrim: szczególnie, że twierdzi, iż obstawił w naziemnym stsie ;) dodatkowo 3 dni temu organizował "rozdajo" ew. wygranej loterii z UK. Mało prawdopodobny wydaje mi się powrót do kraju w tym czasie i obstawienie blisko 100k w punkcie naziemnym, tylko po to, by zapłacić dodatkowy podatek. Niestety nie udało mi się go wciągnąć w "przelałem kasę na konto STS", bo wtedy sam by się wkopał. Najwidoczniej zaczął coś podejrzewać i przekopał
@okrim: aż zgłosiłem - pewnie to nic nie da, ale warto spróbować. ( ͡º ͜ʖ͡º) / Też możecie zgłaszać, z podlinkowaniem do tego wpisu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)