Aktywne Wpisy
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Bielawski +4
#famemma czy walka Ferrari vs Kasjo w małych rękawicach w boksie miałaby sens? Jeden i drugi maja porażki w ostatnich walkach, kasjo kogoś kto ma technikę nie można dawać bo to kończy się porażka, a amadi jakąś tam siłę ciosu ma ale kondycja po stronie kasjo
kto by wygrał BOKS MAŁE RĘKAWICE
- Amadi 47.1% (72)
- Kasjo 52.9% (81)
Jak to bywa, w #pracbaza cumpel przyjmował zakłady na wynik Polska - Irlandia Płn. 10 zł na wejście, typowanie dokładnego wyniku. Podchodzę do tablicy, przede mną obstawiało już z 20 osób. Od razu widzę, że nie opłaca się obstawiać 2:1 czy 1:1, bo za dużo osób poszło tą drogą. Więc liczę sobie kursy. W międzyczasie organizator wyraźnie podirytowany pyta mnie, co tak myślę, zamiast obstawiać. Więc powiedziałem mu, że muszę znaleźć opłacalny zakład. Oczywiście było "wpisz się jako Einstein, przecież nawet jak wygrasz 2 razy tyle, co włożyłeś, to się opłaca".
Zrobiłem sobie tylko "xD" pod nosem. I jako pierwszy obstawiłem wynik 1:0 (wtedy po kursie właśnie mniej więcej 20:1 (u buków było na taki wynik 5:1 jako najbardziej prawdopodobny rezultat). Ostatecznie z 10 zł zrobiłem 145, ale to niewiele przy minie kolegi, który przyjmował zakłady.
#truestory #czujedobrzeczlowiek #mecz
Mógł zacząć od prostszych zakładów trójdrożnych 1,x,2 a nie na dokładny wynik :P