Aktywne Wpisy
qaluhilak +191
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
silnikAtrakcyjny +171
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
1.
Do obecnego sezonu #acleague zostaje dodane GP KANADY na torze [Circuit Gilles Villeneuve](http://www.racedepartment.com/downloads/circuit-gilles-villeneuve-montréal-québec-canada.4439/) w Montrealu
będzie to ostatni wyścig w sezonie który odbędzie się 01.09.2016r.
2.
obowiązkowe treningi:
niedziela, wtorek i środa w tygodniu wyścigowym
godzina 21:00
czas trwania około 60min
aby być klasyfikowanym do wyścigu należy mieć obecność przynajmniej na jednym z wyżej wymienionych treningów.
3.
Zniszczenia zostają zmienione na 90%
4.
zużycie opon/paliwa bez zmian
5.
lotny start - NIE
WSZELKIE POWYŻSZE ZMIANY PO WASZEJ AKCEPTACJI ZOSTANĄ WPROWADZONE DO REGULAMINU.
Zatem dyskutujcie.
#acleague #assettocorsa #simracing
AKCEPTACJA REGULAMINU
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @TheSznikers @mwink @lawicko @zabaracer @mam_wykopane @RealAKP @Andrretto @samFTW @DrQ @GotchaWRC @snsv @PanBulka @podli @matelusz1 @tenbatonik @Rabsztok @Ozor @bomber89 @iAdamM @manix93
PS. kiedy będzie tabela po GP Włoch? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo fajnie idzie potrenować już we 2 - 3 osoby. Kwestia dogadania się między sobą i można kilka okrążeń przejechać koło w koło pod ciągłym pressingiem. Praktykujemy od czasu do czasu ze @skethoo i innymi.