Wpis z mikrobloga

Reklamacje w komputroniku to jakieś nieporozumienie. Wysłałem im zepsutą kartę 32GB, a oni mi odesłali 16GB i upierają się że taką kupiłem. Po przesłaniu im faktury że ja kupowałem 32GB nadal nie chcą wymienić.....
#komputronik
  • 78
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: #komputronik to w ogole niezly syf jest. Kupowalem laptopa w GalMoku (lenovo y70 z 960), a kiedy sprzedawca dowiedzial sie, ze nie chce przedluzyc gwarancji, to zaczal mi grozic i straszyc, ze moj laptop NA PEWNO sie zepsuje, ze jest wadliwy, ze ledwo rok wytrzyma i ze ogolnie to gowniany zakup. Co na to @Komputronik_pl odpowie?
  • Odpowiedz
Reklamacje w komputroniku to jakieś nieporozumienie. Wysłałem im zepsutą kartę 32GB, a oni mi odesłali 16GB i upierają się że taką kupiłem. Po przesłaniu im faktury że ja kupowałem 32GB nadal nie chcą wymienić.....

@afc123: faktycznie sprzedawca nie zachował się profesjonalnie. Zwrócimy uwagę na ten fakt. Masz jakieś jego dane?
  • Odpowiedz
ja z kolei zamówilem lapka, mieli mi włożyć do niego dodatkowy dysk, oczywiscie przed zakupem wszystko było wg. nich wykonalne, w praktyce czekałem 2 tygodnie, pracownicy mnie zlewali, po złożeniu skargi w centrali w ciągu godziny dostałem zwrotny telefon o aktualnym stanie sprawy, dwa razy traciłem czas jeżdżac do nich min. z moja własna kieszenią, suma sumarum i tak nie udała im się ta operacja i pozostał tylko niesmak, nigdy niczego w
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: W polsce #!$%@? jak w lesie, trzeba zrobić gównoburze na portalu ze śmiesznymi obrazkami żeby otrzymać coś, co należy się jak psu buda.

Kuuuuuurwa.
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: Miałem podobnie z serwisem laptopów. Wysłalem z 4gb wróciły 2gb (pamiec nie byla przedmiotem serwisu laptopa), napisałem że na pewno sa powazna firma i potrafia doliczyć się nadprogramowej kości bez opakowania gdzieś na biurku. Na szczescie odesłali kość (nie wiem czy moją :P)
  • Odpowiedz
na fakturze dołączonej do sprzętu

@Komputronik_pl: Faktura, którą rzekomo dołączyłem do sprzętu leży u mnie na biurku.

Poza tym, sygnałem że macie gdzieś błąd powinno być to że odesłałem wam 32GB a nie 16GB.

Poszło na PW
  • Odpowiedz