Aktywne Wpisy
USSCallisto +33
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Patchtwo +5
#swiatla #fotomontaz #oszukujo #gorzkiezale
@kredka69: http://www.wykop.pl/link/3221577/przyciski-placebo/
Batony*
Jak można na wafelka wołać button:/
miales juz dzisiaj meeting w swojej firmie, apropo deadline następnego business case którego head manager nie zaakceptował? XD
ja #!$%@? kisne z ludzi którzy wtrącają te ang. zapożyczenia do rozmowy w języku polskim
Albo przyciski nie robią nic,
albo brak wciśnięcia zmienia tyle że dla pieszych w ogóle nie będzie zielonego,
a są też takie że wciśnięcie przycisku ma faktyczny wpływ na światła dla pojazdów.
Ostatni przypadek rozbija się na dwie możliwości.
Jeden to światła gdzie na prostej drodze jest po prostu przejście dla pieszych, wtedy po prostu cały czas jest zielone dla pojazdów, a po przycisku z
1) wszędzie czerwone
2) zielone na głównym kierunku
3) przejście w tryb stałoczasowy (zmienia światła w stałym tempie)
4) nadaje ostatni zestaw sygnałów
z tego co tu jest napisane, to ściema, co innego zmiana świateł przy nadjeżdżającym pojeździe
@ZagLos: nie, to #!$%@? umysłowe