Wpis z mikrobloga

mam głupie pytanko xD czy jest tu ktoś z IQ powyżej dajmy na to 130? ale proszę o wypowiedz jedynie osoby które mają taki papier od psychiatry albo robiły test mensy, ściemniać też można, tylko nie za bardzo rozumiem po co, to tylko durny portal, z durnym mirko na którym jest m.in. moja durna osoba :P

Jakie masz IQ?

• Poniżej 130, ale jestem świetną i czarującą osobą (lub też nie :P) / sprawdzam 35.3% (18)
  • 130-140 15.7% (8)
  • 140-148 9.8% (5)
  • 148-160 7.8% (4)
  • powyżej 160 (jeśli tu głosujesz to jesteś pierdolonym geniuszem xD), albo osobą która musi podbudować swoje ego i mi zniszczyć ankietę, także niefajnie... 31.4% (16)

Oddanych głosów: 51

• 13
  • Odpowiedz
@GSXR600: @SamGamgee: wszyscy tutaj?: wyjdzie że żebram o plusy, ale proszę dawajcie plusy, żeby to do szerszej publiczności poszło, ja i tak mam takie miejsce w rankingu że mi nawet nie zależy
  • Odpowiedz
@mike3: robilem test mensy tylko byl po angielsku i ze 3 zadan nie rozumialem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a takto wyszla mi gorna granica sredniactwa (to bylo ten gorszy poziom od tych najlepszych 2% populacji ale lepszy od sredniego? jakos tak, nie pamietam wartosci liczbowej)
  • Odpowiedz