Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, z jakiego powodu facet by kłamał, że sie czymś nie interesuje? Zapytał mnie czy interesuję się np. animacją(to tylko przykład), powiedziałam, że nie. To ja pytam czy on sie tym interesuje, powiedział, ze nie. Potem w rozmowie były pewnie niezgodnosci, więc w końcu powiedziałam, ze chyba jednak sie tym interesujesz, a on przyznał sie do kłamstwa;). Z jakich powodów mógł to zrobić? Chciał się do mnie "dopasować". może pomyślał, że mam jakieś sterotypy w głowie związanie z ludżmi interesującymi się tą dziedziną ( a nie mam) i chciał dobrze wypaść w moich oczach? Generalnie widzę, że stara się znaleźć ze mną punkty wspólne. Co myslicie mirki? Ukrywalibyście przed kimś swoje zainteresowania? Z jakich powodów? #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 10
Chciał się do mnie "dopasować". może pomyślał, że mam jakieś sterotypy w głowie związanie z ludżmi interesującymi się tą dziedziną

@AnonimoweMirkoWyznania: Na moje to to. Nie chciał opowiadać o czymś co Cię nie interesuje. Ciągnąc watek dalej możliwe że jest to człowiek przytakiwacz stroniący od konfrontacji. Taki typ ciepłej kluchy ;)