Aktywne Wpisy
kyIiejenner +49
komu wyczyscic akwarium?
s0bieskii +451
W nawiązaniu do tego wpisu sprzed prawie roku gdzie cisnąłem po swoim życiu
Updates jest taki, że niestety po leczeniu chemią i radio-terapia po 8 miesiącach od końca chemii dostałem wznowę nowotworu.
W głowie znowu miałem milion myśli, scenariuszy, zakończeń. Raz byłem rozbity i płakałem, raz przeszywała mnie obojętność na to co się ze mną dzieje, a jeszcze innego razu byłem zły.
Rozważałem różne wyjścia z sytuacji, czytałem o leczeniu, o moich
Updates jest taki, że niestety po leczeniu chemią i radio-terapia po 8 miesiącach od końca chemii dostałem wznowę nowotworu.
W głowie znowu miałem milion myśli, scenariuszy, zakończeń. Raz byłem rozbity i płakałem, raz przeszywała mnie obojętność na to co się ze mną dzieje, a jeszcze innego razu byłem zły.
Rozważałem różne wyjścia z sytuacji, czytałem o leczeniu, o moich
- czuj się władnym do decydowania w którą stronę toczy się Twoje życie
- sprzeciwiaj się poborowi i wysyłaniu ludzi na śmierć w imię fanaberii nacjololo
- sprzeciwiaj się szufladkowaniu ludzi za przynależność do danej nacji czy religii
- miej jechane od lewaków
#shitwykopsays #bekazprawakow #libertarianizm
Z korwinistami to osobny temat. Szalonego Dziadzia propsowałem i będę propsował. Nawet gdy odjeżdża to na upartego można dojść do tego o co mu chodziło. Ale jak mam określać te
@ImInLoveWithTheCoco: Zapytałbym raczej w jakim wieku się do niego dojrzewa. Wczesne lata dwudzieste jak dla mnie.
PS Libertarian nie popieram w kwestiach gospodarczych, ale wy przynajmniej jesteście logiczni i spójni w poglądach. Narodowi socjaliści natomiast to jakiś odlot. (Pomijam już nawet to, ze historia dowiodła bardzo dobitnie, że TO DZIAŁA ŹLE).
jednocześnie wolność i polska, wspólne wartości, taki światopoglądowy socjalizm, nasza wspolna wspaniała Polska;) Obowiązki patriotycze
;)))))
Wolność ale do woja to masz #!$%@?!
Czego się spodziewałeś?
Brak atencji czy brak RiGCZ?
@Magik_Antonio:
@bygsyti: Rozwiń bo kompletnie tego nie rozumiem.
E tam. Czytając wasze gimbowojny dochodzę do wniosku że w jednym hasioku się bawiliście.
I wy i prawacy jestescie siebie warci.
Najprościej: "patriotyczny" kolektywizm vs. indywidualizm.
"wy" czyli kto? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bygsyti: Łupaszka ma swoje za uszami, ale to jednak nie to samo, co Ogień. Łupaszka nie był w UB, nie wypowiedział posłuszeństwa dowództwu AK, nie mordował Żydów i AK-owców.
@bygsyti: moja culpa, rozpędziłem się.
@bygsyti: Dobra, dobra- wracaj na #!$%@?ę. xD