Wpis z mikrobloga

@sejsmita Sporadycznie, nie pasowal mi do mojego stylu gry, lecialem na 2 leperow, strzelaczu i kleryku. No i do tego Abo warunkuje ci Occultista jako healera, bo Crusader i Cleric sie go brzydza. Jest taki szalony team build, ze gasisz pochodnie, stres rosnie, potegowany przez przemiany abomination. Przydatny do farmienia. 2xabo na froncie, 3 jester i ocult na koncu. High risk, high reward.
@Aerdyn: Czytałem trochę o darkrunach, nie jestem jeszcze na tym etapie wtajemniczenia. :)
2 Leperów to musi być niezła sieka. Czasami biorę jednego do towarzystwa dla Helliona - koleś wymiata, a wraz z tą laską, to czysta rzeź.
@sejsmita: Ja lubię abomination bo jest dobrym stunerem na 2-3 pozycji i nakłada obszarową zarazę a jak trzeba DPS podbić to zmiana w wilkołaka kosztem stresu. Jedyny minus że kapłanki nie chcą z nim chodzić do party.
@sejsmita: Skoro on musi zmarnować turę na stun to go łącze z DPSami i wtedy raczej tanka nie biorę tylko taki off tank np. Helion pierwszy, abo ze stunem, bounty hunter i kuszniczka która potrafi leczyć troszkę podczas walk ale ma dobry heal przy obozowisku. Nakładasz buffy podczas obozowiska przed bossem, kuszniczka go oznacza i potem też sama atakuje, abo łapie w stun a helion i bounty hunter atakują ile się
@UrbanHorn: Chodzi mi o coś innego. Chcę go używać w postaci bojowej do każdej walki, gdzie jest 4 przeciwników. Dlatego szukam opcji minimalizacji stresu. Jester ma dobre krytyki, leczy stres, a jego pieśń zwiększa szansę na krytyka u innych. Także Grave Robber ma dobre krytyki, jednak z celnością u niej gorzej i nie znam tej postaci. Jest jeszcze Hound Master - on pasuje zajebiście.
Generalnie chodziło mi o jakieś ciekawe kombinacje,