Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +237
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
https://patronite.pl/jarock - wysyłajcie mu xD z piwnicy pewnie nie wyjdzie, ale nowego GTXa sobie kupi jak mu nvidia nie da xD
#gonciarz #patronite #polskiyoutube #rak
Czekam na opinie pewnego Buraczanego eksperta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogóle może jestem dziwny, ale od tego rocka pod tym slodkim uśmieszkiem bije taki straszny fałsz że ja go zdzierżyć nie mogę - nie oglądam i żyję w spokoju :D Ale tak obserwowałem patronite bo wiedziałem że się pojawi POLSKA ELYTA YT i się nie ździwiłem
@Wirtuoz: lepiej bym tego nie ujął, mam to wrażenie od kiedy tylko go zobaczyłem
A poza tym, c--j mi do tego co kto robi ze swoim hajsem
Co mnie jeszcze uderza że mu się powodzi bardzo dobrze i 99% jego widzów to ludzie raczej nie za bogaci(bo kto by tracił czas na takie trololo jego) a jednak wyciąga łape po hajs od
No patrz, wpadł an pomysł uczenia ludzi jak zostać gwiazdą YT, kurde to ciekawe gdzie przeszli kursy inni z YT? Jak myslicie? No chyba sami nie odpalili kamerki i nie zaczeli nagrywać to za trudne jest..
@AKAPony: trochę już wygasła gwiazda poslkiiego YT
@xDawidMx: to prawda ;p ale od przybytku głowa nie boli