Aktywne Wpisy
darknightttt +17
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Przegrywex +14
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#polityka #gorzkiezale #przemyslenia
@Sagitarius: zobaczysz co będzie jak któregoś dnia Ziobro lewą nogą wstanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda znów przypominać, ze to za PO w Polsce lawinowo wzrosłą
PIS trafia do ludzi, ktorzy zarabiaja mniej niz srednia krajowa. Nie podoba mi sie socjalizm, ktory PIS promuje, bo moze to sie zle skonczyc, jesli bedziemy karac zaradniejszych wiekszym podatkiem procentowym.
@mk89: Większe zło niż narodowi socjaliści dążący do władzy totalnej? Umiesz ten pogląd jakoś sobie uzasadnić?
@mk89: pisowska propaganda jak widać była skuteczna w twoim przypadku. Rząd zły, ale opozycja jeszcze gorsza, chociaż pewnie sam nie wiesz dlaczego.