Aktywne Wpisy
Anacron +519
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Gremek +16
Skąd #facebook wie że znajduje się aktualnie w Szaflarach, skoro nie ma dostępu do lokalizacji?
#zwiazki #przegryw #warhammer40k #logikaniebieskichpaskow
Jedyne co kolekcjonowałem to filmy, w czasach gdy internet był na dyskietkach... ale czasy się zmieniły i kolekcja poszła do kosza.
Też nie rozumiem zapożyczania się na wesele i wchodzenia do małżeństwa z kredytem- ale mogę to powiedzieć teraz z mojej aktualnej perspektywy. Jak będę wyprawiać swoje to mogę wszystko odwołać :D
O filmach nic nie mów, sama mam
@HenryMorgan: Moim zdaniem, jak ktos musi brać kredyt na ślub to powinien się poważnie zastanowić, czy go stać na zakładanie rodziny.
Komentarz usunięty przez autora